Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a găsit cumpărător pentru Martin Braithwaite! Două echipe din Premier League îl vor pe danezul de care catalanii încearcă să se descotorosească

Barcelona a găsit cumpărător pentru Martin Braithwaite! Două echipe din Premier League îl vor pe danezul de care catalanii încearcă să se descotorosească

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să scape de Martin Braithwaite (29 de ani), deşi fotbalistul a fost adus în ianuarie şi mai are încă patru ani de contract, şi se pare că şefii catalani negociază cedarea sa în Premier League. Două formaţii din Anglia sunt interesate de aducerea atacantului danez.

În birourile de pe Camp Nou se lucrează la găsirea unei variante de cedare a lui Martin Braithwaite, un eşec total al conducerii catalane. Danezul a marcat un singur gol în 11 meciuri jucate la FC Barcelona şi a costat 18 milioane de euro, iar acum şefii catalani caută să amortizeze investiţia făcută.

Concret, Martin Braithwaite ar putea fi vândut în Premier League, acolo unde, scrie Mundo Deportivo, Everton şi West Ham sunt interesate să-l transfere. Suma de transfer ar urma să fie 18 milioane de euro, atât cât a plătit şi Barcelona pentru aducerea sa de la Leganes.

Martin Braithwaite, OUT de la FC Barcelona!

Adus ca variantă de urgenţă, după ce Ousmane Dembele (23 de ani) s-a accidentat grav, Braithwaite a jucat foarte puţin la FC Barcelona, iar acesta nu mai figurează în planurile conducerii şi a staffului catalan pentru sezonul viitor. De la transferul său la FC Barcelona, Martin Braithwaite a jucat în 11 meciuri, timp în care a marcat o dată.

Afla mai multe despre: martin braithwaitefc barcelonatransferpremier league 

viewscnt
Articole similare