Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a început curăţenia de vară! Îşi vinde un jucător în Premier League. Detaliile transferului

Barcelona a început curăţenia de vară! Îşi vinde un jucător în Premier League. Detaliile transferului

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona este acum în poziţia în care trebuie să vândă jucători şi îi va vinde pe cei care au jucat puţin sau deloc. Astfel, clubul catalan este foarte aproape să se înţeleagă cu o echipă din Premier League.

Cotidianul spaniol Sport scrie că Barca negociază în aceste zile transferul lui Jean-Clair Todibo (20 de ani) la Everton, pentru 20 de milioane de euro plus bonusuri. În ultima parte a sezonului, fundaşul central francez a fost împrumutat la Schalke 04. 

Clubul din Bundesliga are opţiunea de a îl cumpăra definitiv pe Todibo pentru 25 de milioane, însă nemţii i-au informat pe oficialii de la Barca că vor să îi prelungească împrumutul. Catalanii nu sunt de acord cu această decizie pentru că îl pot vinde definitiv pe francez în vară. Problema menţionată de jurnaliştii de la Sport în afacerea cu Everton este că Barca îşi doreşte o clauză de buy-back

Cu toate acestea, o decizie va fi luată în următoarele zile. Barcelona mai aşteaptă oferte pe numele lui Todibo, care ar vrea să rămână pe Camp Nou. El va fi vândut la clubul care prezintă cea mai mare ofertă.

Afla mai multe despre: todibotransfer barca 

viewscnt
Articole similare