Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a început ofensiva pentru perioada de mercato din iarnă. 60 de milioane de euro pentru noua senzaţie din Serie A

Barcelona a început ofensiva pentru perioada de mercato din iarnă. 60 de milioane de euro pentru noua senzaţie din Serie A

Fotbal

Comentarii

Barcelona caută deja soluţii pentru a întări ofensiva echipei. Soluţia pentru catalani ar putea veni din Serie A. Clubul spaniol l-a trimis pe Ariedo Braida, scouterul responsabil cu urmărirea talentelor din Italia, să vizioneze partida de sâmbătă seară, dintre Fiorentina şi Roma.

Mundo Deportivo scrie că Barcelona este foarte interesată de transferul lui Cenciz Under, de la AS Roma. Atacantul turc a fost urmărit de Ariedo Braida sâmbătă seară, în meciul cu Fiorentina, dar nu a impresionat. A fost schimbat în minutul 73 cu Patrick Schick. 

Spaniolii scriu că Barcelona ar trebuie să scoată din buzunar aproximativ 60 de milioane de euro pentru Under. Jucătorul de 21 de ani mai este dorit de Tottenham şi de Arsenal.

Cengiz Under a marcat trei goluri şi a oferit cinci pase de gol în acest sezon, în Serie A şi în UEFA Champions League. Turcul a ajuns în 2017 la Roma, de la Başakşehir, în schimbul a 13,4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: barcelonacenciz underas roma 

viewscnt
Articole similare