Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a încercat să-l transfere pe Luka Jovic: "S-au întâlnit cu agentul său" Toate detaliile de la negocieri

Barcelona a încercat să-l transfere pe Luka Jovic: "S-au întâlnit cu agentul său" Toate detaliile de la negocieri

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic a ajuns la Real Madrid, dar atacantul sârb a fost la un pas de marea rivală, FC Barcelona.

Jovic nu traversează un moment bun în cariera sa, dar lumea nu trebuie să uite că pentru serviciile sale, s-au bătut mai toate forţele mari ale Europei.

Cotidianul El Mundo Deportivo dezvăluie de fapt că Luka Jovic putea ajunge la FC Barcelona!

Jovic a refuzat Barcelona în martie 2019: "Voia la Real Madrid!"

Sursa citată scrie că atacantul lui Eintracht (pe atunci) a fost urmărit în martie 2019 la partida dintre Internazionale Milano şi Eintracht Frankfurt.

Pep Segura şi alţi doi colaboratori importanţi de-ai săi l-au urmărit pe Jovic de la faţa locului, ba chiar şi-au notat conştiincios toate informaţiile obţinute despre el şi evoluţia sa. Jovic a marcat singurul gol al partidei, iar la final, oficialii Barcelonei au discutat transferul său cu agentul Fali Ramadani.

Ţinând cont de sistemul de joc al catalanilor, dar si de dorinţa fotbalistului (care voia să se transfere la Real Madrid), Barcelona a abanondat transferul său după acea întâlnire cu Ramadani. Luka Jovic a ajuns apoi la Real Madrid, club care a plătit 65 de milioane de euro pentru el. Obiectiv atins pentru sârb, dar care acum se chinuie să prindă un loc în primul 11. Zidane îl preferă în continuare pe Karim Benzema drept atacant central.

Afla mai multe despre: barcelonareal madridluka jovic 

viewscnt
Articole similare