Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a pregătit oferta pentru De Ligt. Olandezul este tentat să accepte. Cine vine în locul lui la Juventus

Barcelona a pregătit oferta pentru De Ligt. Olandezul este tentat să accepte. Cine vine în locul lui la Juventus

FC Barcelona

Comentarii

Matthijs de Ligt (20 de ani) a refuzat-o vara trecută pe Barcelona pentru a se duce la Juventus, însă lucrurile stau diferit în acest moment. Fundaşul olandez este tentat să vină pe Camp Nou, susţine The Sun.

De Ligt a crezut că îi va fi uşor să fie titular la Juventus, cu Maurizio Sarri antrenor, însă s-a adaptat greu în Italia şi a intrat în echipă abia după o accidentare gravă suferită de Giorgio Chellini. 

Barca şi-l doreşte în continuare pe olandez, iar acesta ar fi disponibil să joace pentru gruparea blaugrana, unde i s-ar da mai multe şanse. Barcelona nu se poate baza pe Samuel Umtiti din cauza problemelor lui fizice, în timp ce jocurile făcute de Lenglet nu au fost pe placul lui Quique Setien, astfel că singurul fundaş central de neînlocuit rămâne Gerard Pique, dar care a ajuns la 33 de ani. 

Barcelona a pregătit oferta pentru De Ligt

Sursa menţionată anterior susţine că Barcelona nu vrea să ofere o sumă de bani pentru transferul lui De Ligt, ci un jucător, această urmând să devină moda în ceea ce priveşte transferurile după ce va trece pandemia de coronavirus. Jucătorul pe care catalanii sunt pregătiţi să îl sacrifice este Arthur Melo, pe care Sarri îl simpatizează. 

În ciuda faptului că Arthur este apreciat la Barcelona, i s-a dat fostul număr al lui Andres Iniesta şi este numit "noul Xavi", ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentru aducerea lui De Ligt pe Camp Nou, iar fundaşul ar putea să joace, din nou, alături de Frenkie de Jong. 

67.500.000 de euro este cota lui Matthijs de Ligt, potrivit transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: de ligttransfer barcajuventusarthur 

viewscnt
Articole similare