Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a pus ochii pe o "bijuterie" din Serie A. Transferul pe care-l încearcă şefii de pe Camp Nou

Barcelona a pus ochii pe o "bijuterie" din Serie A. Transferul pe care-l încearcă şefii de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a pus ochii pe "bijuteria" lui Inter. Catalanii sunt interesaţi de transferul lui Lautaro Martinez, dar argentinianul nu e singurul fotbalist pe care formaţia de pe Camp Nou îl urmăreşte atent. Alessandro Bastoni (22 de ani), fundaşul central pe care Antonio Conte l-a promovat la prima echipă, e ţintă trupei blaugrana.

La capătul unui sezon de tranzţie, încheiat totuşi cu lauri de Barcelona, catalanii caută să se întărească în limita posibilităţilor financiare, având în vedere situaţia din conturile clubului. Până acum, Barcelona a discutat doar despre transferuri de jucători liberi de contract, precum Eric Garcia sau Kun Aguero, dar se pare că Joan Laporta are de gând să facă şi investiţii.

Potrivit site-ului calciomercato.com, Barcelona e interesată de transferul lui Alessandro Bastoni, fundaşul căruia Antonio Conte i-a făcut loc în primul "11" la Inter încă de sezonul trecut, în ciuda vârstei fragede. Bastoni e cotat la 55 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, iar Barcelona ar putea face rost de bani pentru transferul său prin vânzările lui Neto, Umtiti, Lenglet, Puig, Trincao sau Braithwaite.

Alessandro Bastoni a jucat 36 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru Inter, timp în care a livrat patru pase de gol.

Pe lângă interesul pentru Bastoni, Barcelona îl are pe "radar" şi pe Lautaro Martinez (23 de ani) de la Inter.

Afla mai multe despre: barcelonabastoniintertransfer 

viewscnt
Articole similare