Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a pus ochii pe un fost adversar al ”tricolorilor”. Ce atacant vor să transfere catalanii

Barcelona a pus ochii pe un fost adversar al ”tricolorilor”. Ce atacant vor să transfere catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută un atacant de top, iar potrivit presei spaniole, l-ar fi găsit în lotul lui Real Sociedad.

Cadena SER anunţă că alternativa Barcelonei la Erling Haaland este Alexander Isak, atacantul formaţiei Real Sociedad, fost adversar al naţionalei României în 2019.

Isak are 22 de ani şi este supranumit ”noul Ibrahimovic” de către suedezi. Măsoară 1.92m şi a crescut la AIK Solna. În 2017 a prins transferul la Borussia Dortmund, iar după un campionat la Willem a semnat cu Real Sociedad.

În Ţara Bascilor îi merge perfect lui Isak, atacant care a marcat 34 de goluri în 95 de meciuri. Vârful care a marcat de 9 ori şi pentru naţionala ţării sale ar fi primul pe lista Barcelonei pentru a ocupa rolul de atacant central, anunţă SER.

Principalul susţinător al transferului este Mateu Alemany, cel care ocupă rolul de director sportiv la FC Barcelona. Acesta consideră că Isak are toate şansele să devină un atacant de top şi ar fi o opţiune mult mai avantajoasă financiar decât Erling Haaland.

Alexander Isak a debutat în naţionala Suediei chiar într-un meci cu România, atunci când l-a înlocuit pe Robin Quaison. Primul gol l-a marcat în poarta Maltei, iar ulterior, a făcut parte din lotul Suediei pentru turneul final al Campionatului European 2020.

Suedezul poate ajunge în vara viitoare la Barcelona, iar gruparea catalană ar urma să renunţe la Martin Braithwaite şi Luuk de Jong, anunţă sursa citată. 

Afla mai multe despre: alexander isak 

viewscnt
Articole similare