Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a renunţat la "pista" Depay, dar olandezul nu duce lipsă de oferte. Trei echipe mari vor să-l transfere gratis de la OL

Barcelona a renunţat la "pista" Depay, dar olandezul nu duce lipsă de oferte. Trei echipe mari vor să-l transfere gratis de la OL

Ligue 1

Comentarii

Barcelona s-a îndepărtat de transferul lui Memphis Depay (26 de ani), fotbalistul lui Olympique Lyon care rămâne fără contract la vară, dar olandezul nu duce lipsă de oferte.

Dorit cu ardoare de Ronald Koeman la FC Barcelona, Memphis Depay pare departe de a semna cu echipa de pe Camp Nou, cel puţin dacă ne luăm după ultimele informaţii oferite de presa spaniolă în ceea ce-l privesc. Totuşi, atacantul lui OL e în continuare curtat şi de alte echipe, atrase de mirajul faptului că-l pot transfera gratis.

Mundo Depotrivo scrie că, după ce Barcelona s-a îndepartat de transferul său, Memphis Depay e dorit în Serie A. Sursa citată notează faptul că Juventus, AC Milan şi Inter ţin sub foarte atentă observaţie situaţia lui Depay, căruia îi expiră contractul cu Olympique Lyon în vara acestui an.

Depay e căpitanul lui Lyon şi a fost transferat în vara lui 2017, de la Manchester United. De atunci, olandezul a strâns 155 de meciuri, 62 de goluri şi 47 de pase decisive.

Afla mai multe despre: memphis depaytransferserie ainterjuventusac milan 

viewscnt
Articole similare