Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor! Fotbalistul va juca în noua eră de pe Camp Nou

Barcelona a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor! Fotbalistul va juca în noua eră de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

În plin scandal după arestarea fostului preşedinte şi a mai multor oameni din club, FC Barcelona a rezolvat primul transfer pentru vara lui 2021. Eric Garcia (20 de ani), fundaşul lui Manchester City, va juca pe Camp Nou din iunie. Garcia e crescut în La Masia şi se va întoarce pentru a juca alături de Messi în tricoul blaugrana.

Barcelona se află în plin scandal, după ce luni, 1 martie, a fost anunţat faptul că Josep Maria Bartomeu şi mai mulţi oameni care au fost în conducerea clubului înainte de demisia din decembrie 2020 au fost arestaţi de Poliţia catalană. Cu toate acestea, pe plan sportiv catalanii au rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor.

Eric Garcia, fundaş care acum joacă la Manchester City - dar se află în ultimele luni de contract -, va reveni la FC Barcelona, club unde a crescut. Garcia îşi va face revenirea oficială pe 1 iunie, când îi va expiera actuala înţelegere cu Manchester City, unde a fost adus de Pep Guardiola în 2018.

Barcelona şi Eric Garcia sunt înţeleşi de mai mult timp, confom site-ului fichajes.net, însă anunţul oficial lipseşte pentru că fundaşul e încă sunt contract cu City. Fabrizio Romano, un cunoscut jurnalist italian, a fost primul care a anunţat înţelegerea dintre Garcia şi formaţia catalană.



La sfârşitul săptămânii, pe 7 martie, Barcelona îşi va alege un nou preşedinte. Joan Laporta, Victor Font şi Toni Freixa sunt candidaţii la scrutinul care va avea loc în weekend.

Afla mai multe despre: eric garciatransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare