Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a spus "nu", după ce i-a fost oferit "pe tavă" înlocuitorul lui Xavi!

Barcelona a spus "nu", după ce i-a fost oferit "pe tavă" înlocuitorul lui Xavi!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a dat răspunsul după ce i-a fost oferit "pe tavă" înlocuitorul lui Xavi, antrenor care va pleca de la echipă în vara lui 2024. Catalanii caută un înlocuitor, dar varianta propusă nu l-a mulţumit pe Joan Laporta, preşedintele clubului, care s-a reorientat.

Căutările unui nou antrenor continuă la Barcelona, după ce Xavi şi-a anunţat plecarea de la echipă la finalul sezonului în curs, unul care pare ratat pentru catalani, dacă nu vor reuşi vreo minune în Liga Campionilor, ceea ce pare greu de crezut.

Barcelona, "nu" pentru Max Allegri, continuă negocierile cu Hansi Flick

Potrivit jurnalistului Santi Aouna, Barcelona continuă să negocieze cu Hansi Flick, antrenor german liber de contract care a reuşit o triplă istorică pe banca lui Bayern Munchen. Asta după ce Joan Laporta, preşedintele clubului blaugrana, i-a spus "nu" lui Max Allegri, italianul de pe banca lui Juventus.

Experienţa lui Flick, demonstrată de succesul avut pe banca lui Bayern Munchen, îl face pe Joan Laporta să-l dorească foarte tare pe neamţul care a condus, între timp, şi naţionala Germaniei. Între timp, el a fost înlocuit cu Julian Nagelsmann, iar acum e liber de contract şi rămâne de văzut dacă va ajunge sau nu pe banca Barcelonei.

Concret, potrivit sursei citate, negocierile dintre părţi s-au intensificat şi există un interes comun pentru ajungerea la un acord, iar Hansi Flick să antreneze echipa de pe Camp Nou. Stilul ofensiv şi abilitatea de a dezvolta tinerii sunt calităţile care îl atrag cel mai tare pe Joan Laporta la Flick.

Afla mai multe despre: barcelonanegocierihansi flickmax allegri 

viewscnt
Articole similare