Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, acord pentru plecarea rebelului Ilaix Moriba. Cu ce club a bătut palma şi ce sumă va încasa

Barcelona, acord pentru plecarea rebelului Ilaix Moriba. Cu ce club a bătut palma şi ce sumă va încasa

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi RB Leipzig s-au înţeles pentru transferul lui Ilaix Moriba (18 ani), fotbalist care nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu catalanii.

Acord pentru transferul lui Ilaix Moriba! Cu ce echipă s-a înţeles Barcelona

După mai multe zile de negocieri şi o încercare a celor de la Tottenham de a-l deturna pe Ilaix Moriba, Barcelona şi RB Leizpig s-au înţeles pentru transferul mijlocaşului. Potrivit Marca, transferul lui Moriba la Leipzig va costa o sumă cuprinsă între 15 şi 20 de milioane de euro, sumă fixă şi bonusuri existente în contract.

Barcelona i-a dat voie lui Ilaix Moriba să meargă în Germania pentru a face vizita medicală şi acesta va fi prezentat oficial în scurt timp.

RB Leipzig a făcut rost de bani pentru transferul lui Ilaix Moriba după ce l-a vândut pe Marcel Sabitzer la Bayern, rivală din Bundesliga.

Ilaix Moriba a refzuat să-şi pună semnătura pe un nou contract cu Barcelona

Ilaix Moriba este cotat la 25 de milioane de euro. Are numai 18 ani, iar în La Liga a bifat 14 meciuri, marcând un gol şi oferind trei pase decisive. Ilaix a jucat în sezonul trecut şi în UEFA Champions League, dar şi în Copa del Rey. Contractul său cu Barcleona expiră în vara lui 2022 şi acesta a refuzat ofertele făcute de catalani pentru prelungire, având pretenţii salariale considerate exagerate de conducerea clubului.

Afla mai multe despre: barcleonarb leipzigtransferilaix moribaacord 

viewscnt
Articole similare