Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, acord total pentru un transfer-surpriză: "Au bătut palma!". Fotbalistul vine pe Camp Nou din vară

Barcelona, acord total pentru un transfer-surpriză: "Au bătut palma!". Fotbalistul vine pe Camp Nou din vară

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona transferă gratis din Premier League. Joan Laporta şi Ronald Koeman l-au convins pe Georginio Wijnaldum (30 de ani), fotbalistul lui Liverpool, să accepte transferul pe Camp Nou, iar mijlocaşul olandez va sosi gratis la FC Barcelona în vară, după ce a bătut palma cu echipa blaugrana. Georginio Wijnaldum e o dorinţă mai veche a lui Ronald Koeman, care-l cunoaşte foarte bine pe jucător de la naţionala Olandei.

Surpriză! Barcelona, acord total transferul lui Georginio Wijnaldum: "Au bătut palma. Va juca la Barcelona din sezonul viitor!"

Având în vedere situaţia financiară precară prin care trece, Barcelona poate aduce, în mare parte, doar jucători liberi de contract. În această situaţie se află Georginio Wijnaldum, care se află în ultimele luni ale înţelegerii sale pe Anfield Road, cu Liverpool, şi care şi-a dat acordul să joace la FC Barcelona din sezonul viitor. Presa din Anglia anunţă că formaţia catalană şi fotbalistul olandez au un acord total de transfer.

"Georginio Wijnaldum de la Liverpool şi-a dat acordul să joace pentru FC Barcelona din sezonul viitor", anunţă Sunday Times. Fotbalistul e unul dintre preferaţii lui Ronald Koeman, care-l ştie foarte bine de la naţionala Olandei, iar acesta poate reprezenta o adiţie importantă în lotul catalan, mai ales că vine fără niciun cost de transfer. Transferul lui Wijnaldum la FC Barcelona s-a speculat şi imediat după instalarea lui Ronald Koeman pe banca tehnică, însă în ultima vreme părea departe de realizare.

Se pare, însă, că, potrivit sursei citate, există un acord între Barcelona şi Wijnaldum, iar acesta va sosi gratis pe Camp Nou în vară, pe modelul lui Eric Garcia de la Manchester City. David Alaba sau Sergio Aguero sunt alţi jucători de pe lista de transferuri a Barcelonei care poate ajunge gratis în vară în Catalonia.

Georginio Wijnaldum e unul dintre cei mai folosiţi fotbalişti ai lui Liverpool în acest sezon, în care a jucat 40 de meciuri în toate competiţiile alături de "Cormorani", timp în care a marcat de trei ori.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Wijnaldum în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: georginio wijnaldum transfer barcelonabarcelona transfer georginio wijnaldumwijnaldum barcelonabarcelona transfer wijnaldumbarcelona acord wijnaldum 

viewscnt
Articole similare