Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, anunţ de ultimă oră! Laporta: "Nu intrăm în Superligă până nu se întâmplă asta". Cluburile, pe cale să părăsească Superliga Europei

Barcelona, anunţ de ultimă oră! Laporta: "Nu intrăm în Superligă până nu se întâmplă asta". Cluburile, pe cale să părăsească Superliga Europei
Comentarii

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a anunţat poziţia clubului, privind participarea în Superliga Europei, competiţia care a pus pe jar fotbalul mondial.

Proiectul Superligii europene a fost anunţat oficial, duminică seară, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare: AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Inter Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Barcelona, anunţ de ultimă oră despre Superliga Europei

Superliga Europei poate lua sfârşit înainte de a începe. După ce presiunile în ultimele ore au fost uriaşe din partea fanilor, UEFA şi FIFA, cluburile fondatoare par că bat în retragere. Echipele din Anglia vor să iasă din Superligă, a anunţat presa britanică.

Acum, dubii există şi din partea Barcelonei. Preşedintele Joan Laporta a anunţat care e procedura în privinţa clubului, pentru a intra în Superliga Europei. 

Potrivit TV3 Catalunya, oficialul a asigurat că nu va ratifica aderarea clubului la Superliga până când nu va avea acordul suporterilor-membri, socios: "Nu intrăm până când membrii nu votează pentru a intra. Va fi decizia lor, e clar pentru mine".

Şi Atletico Madrid este gata să-şi reconsidere poziţia.

Conform BBC, Chelsea se retrage după ce sute de fani au protestat, marţi, decizie care ar fi urmată şi de Manchester City.

 

Afla mai multe despre: barcelonasuperliga europeichelseamanchester city 

viewscnt
Articole similare