Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are concurenţă pentru transferul noului star din fotbalul mondial. Manchester City a pus ochii pe atacantul din ţara lui Suarez şi Cavani

Barcelona are concurenţă pentru transferul noului star din fotbalul mondial. Manchester City a pus ochii pe atacantul din ţara lui Suarez şi Cavani

Manchester City

Comentarii

Barcelona are concurenţă pentru transferul lui Darwin Nunez (21 de ani), noua stea a Benficăi şi a fotbalului uruguayan. Atacantul e dorit şi de Manchester City.

"Cetăţenii" l-ar putea pierde pe Sergio Aguero (32 de ani), care nu a primit prelungirea contractului şi ar putea pleca liber în vara lui 2021, dar Manchester City nu va rămâne descoperită. Pep Guardiola a pus ochii pe Darwin Nunez, atacant care a fost cumpărat de Benfica în septembrie, de la Almeria. Cum va rămâne doar cu Gabriel Jesus ca soluţie în avanposturi, City va trebui să bage mâna în buzunar pentru a acoperi golul lăsat de Aguero.

Investiţia se vrea una de viitor, astfel că Manchester încearcă să-l transfere pe Darwin Nunez, potrivit The Telegraph, pentru a acoperi postul în următorii 10 ani. Doar că Manchester City nu e singură în cursa pentru semnătura lui Nunez. Uruguayanul e dorit şi de FC Barcelona, care caută înlocuitor pentru conaţionalul atacantului Benficăi, Luis Suarez.

Astfel, Benfica va mai da un tun pe piaţa transferurilor cu ajutorul tinerilor jucători, după ce, cel mai recent, l-a vândut pe Joao Felix în vara lui 2019 la Atletico Madrid pentur 126 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: darwin nuneztransfermanchester city 

viewscnt
Articole similare