Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are nevoie de bani, iar Griezmann ar putea fi sacrificat! Laporta încearcă să îl trimită la Chelsea după ce Tuchel l-a mai dorit în 2019

Barcelona are nevoie de bani, iar Griezmann ar putea fi sacrificat! Laporta încearcă să îl trimită la Chelsea după ce Tuchel l-a mai dorit în 2019

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona are nevoie de fonduri pentru contractul lui Messi şi eventuale transferuri, astfel că formaţia catalană încearcă să scape de salariul imens pe care îl încasează Antoine Griezmann.

Antoine Griezmann a fost adus de Barcelona în 2019 pentru suma absolut exorbitantă de 120 de milioane. În cei doi ani petrecuţi pe Camp nou, francezul a fost, de obicei, dezamăgitor, astfel că Joan Laporta caută moduri să scape de salariul imens încasat de acesta.

Barcelona are nevoie de bani, iar Griezmann ar putea fi sacrificat!

Presa engleză anunţă că preşedintele formaţiei ”blaugrana” l-a oferit pe francez lui Chelsea, ca o alternativă pentru Erling Haaland, în caz că londonezii nu pot obţine serviciile acestuia. Mult mai în vârstă şi mai slab cotat, Griezmann nu este dori la fel de insistent pe Bridge ca starul norvegian, dar ar putea reperzenta o opţiune de scurtă durată.

”Griezmann poate juca pentru orice echipă din lume. Ar fi plăcerea oricărui antrenor, dar acum nu e realist să vornim despre asta”, spunea Tuchel despre starul Barcelonei, în 2019.

Atacantul francez ar încasa undeva la 45 de milioane de euro anual pe Camp Nou, astfel că este printre primii jucători de care Laporta ar vrea să se despartă, în vederea prelungirii contractului lui Messi. Problemele financiare ale clubului catalan au împins La Liga să îi impună o limită salarială, iar până formaţia ”blaugrana” nu eliberează fonduri, nu îi poate prelungi înţelegera lui Messi.

În vârstă de 30 de ani, Griezmann era văzut ca piesa lipsă din puzzle-ul Barcelonei, însă, deşi nu are statistici deloc rele, francezul nu a contribuit când era necesar. Fostul jucător al lui Atletico a avut tendinţa de a dispărea în meciurile importante, astfel că timpul său pe Camp Nou ar putea fi aproape de final.

În cei doi ani petrecuţia la Barca, Griezmann a reuşit să însumeze 99 de apariţii, în care a marcat 35 de goluri şi a oferit 17 pase decisive. Cu formaţia catalană, atacantul a reuşit să ridice doar Cupa Spaniei, în sezonul de abia încheiat.

Afla mai multe despre: fc barcelonaantoine griezmanngriezmann chelseachelsea 

viewscnt
Articole similare