Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are o nouă ţintă! Catalanii fac eforturi pentru a-l transfera pe Aymeric Laporte de la City

Barcelona are o nouă ţintă! Catalanii fac eforturi pentru a-l transfera pe Aymeric Laporte de la City
galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Cotidianul Sport anunţă că FC Barcelona va negocia cu Manchester City transferul lui Aymeric Laporte.

Debutant în naţionala Spaniei în amicalul cu Portugalia, Aymeric Laporte ar putea reveni în La Liga. Fundaşul francez cu origini basce este dorit de FC Barcelona, anunţă cotidianul catalan Sport.

Potrivit sursei citate, Barca l-a transformat pe Aymeric Laporte în opţiunea numărul 1 pentru defensivă, iar Manchester City pare dispusă la negocieri, mai ales că fundaşul de 27 de ani nu este un titular indiscutabil în echipa lui Guardiola.

Mai mult, Sport anunţă că Manchester City ar fi interesată de o afacere în care să fie inclus şi Sergi Roberto, un fotbalist pe placul lui Josep Guardiola.

Aymeric Laporte a ajuns în La Liga în 2012 când a fost transferat de Bilbao. După şase sezoane, a fost achiziţionat de Manchester City, deşi Real Madrid şi FC Barcelona erau şi atunci pe urmele sale. Peste 60 de milioane de euro a plătit City în 2018 pentru Laporte, fotbalist cu 111 meciuri în tricoul ”cetăţenilor” şi opt goluri marcate pentru echipa lui Guardiola.

Laporte este de trei ori campion al Angliei şi a cucerit opt trofee în tricoul lui Manchester City. În Spania, şi-a trecut în palmares Supercupa în 2015, chiar într-o finală contra lui FC Barcelona.

Afla mai multe despre: aymeric laportebarcelonamanchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare