Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are "planul B" în cazul în care nu-l transferă pe Neymar. Peste 100 de milioane de euro pentru un star dorit şi de Manchester United

Barcelona are "planul B" în cazul în care nu-l transferă pe Neymar. Peste 100 de milioane de euro pentru un star dorit şi de Manchester United

FC Barcelona

Comentarii

Neymar (28 de ani) e marea ţintă a verii pentru FC Barcelona pe piaţa transferurilor, dar catalanii au şi un plan B, în cazul în care negocierile cu PSG nu se vor finaliza cu succces, iar brazilianul va rămâne în continuare în capitala Franţei.

Dacă nu va reuşi să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou, Barcelona vrea să îl transfere pe Jadon Sancho (20 de ani) de la Borussia Dortmund, unul dintre puştii-minune ai lumii şi unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti ai momentului. Bild, citat de Sport, scrie că şefii Barcelonei urmăresc atent situaţia lui Jadon Sancho, englezul fiind "planul B" al conducerii blaugrana în condiţiile în care revenirea lui Neymar nu se va materializa.

Borussia Dortmund vrea în jur de 130 de milioane de euro pentru starul său, iar Manchester United e deja în negocieri avansate pentru transfeurl lui Jadon Sancho. Cert este, însă, că Sancho şi şefii lui Dortmund au căzut la înţelegere asupra faptului că atacantul englez va pleca de pe Signal Iduna Park în vară. Jadon Sancho e al optulea cel mai bine cotat fotbalist al planetei în acest moment, după Mbappe, Sterling, Neymar, Kane, De Bruyne, Salah şi Mane.

PSG vrea 170 de milioane de euro în schimbul lui Neymar, sumă care pentru Barcelona pare imposibilă în acest moment, dar catalanii pot include şi jucători în schimbul brazilianului. Un plus pe care-l are Neymar este cel că e dorit de vestiar şi s-ar adapta imediat, iar Sancho ar avea nevoie de timp să se plieze pe stilul Barcelonei. Totuşi, Sancho are avantajul vârstei, fiind cu opt ani mai tânăr decât Neymar.



Neymar, Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter şi un fundaş central sunt priorităţile Barcelonei pentru următoarea perioadă de mercato.

Afla mai multe despre: jadon sanchotransferneymarfc barcelonaborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare