Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - asaltul final! 70 de milioane de euro şi DOI TITULARI pentru transferul lui Lautaro Martinez

Barcelona - asaltul final! 70 de milioane de euro şi DOI TITULARI pentru transferul lui Lautaro Martinez galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Lautaro Martinez (22 de ani) a rămas în continuare soluţia ideală pentru atacul celor de la FC Barcelona. Clubul catalan a pregătit o ofertă colosală pentru starul argentinian al lui Inter Milano.

Lautaro Martinez a avut un prim sezon decent la Inter, dar atacantul a "explodat" pur şi simplu în acest an, sub comanda lui Antonio Conte şi alături de Romelu Lukaku. Parteneriatul cu fostul atacant al lui Manchester United a ajutat-o pe Inter să se bată cu şanse reală la titlul în Serie A, alături de Juventus şi Lazio. 

Cotidianul spaniol Sport a dezvăluit oferta pe care a pregătit-o Barca pentru Lautaro. Este vorba despre o sumă de transfer de 70 de milioane de euro, plus doi jucători titulari. Cei doi fotbalişti pe care Barcelona vrea să îi includă în afacere sunt Arturo Vidal, fotbalist care este deja pe radarul lui Conte şi Nelson Semedo. 

Martinez are o clauză ciudată de reziliere, în sensul că între 1 şi 15 iulie, poate fi cumpărat pentru 111 milioane de euro. Aceeaşi sursă menţionează că Lautaro ar urma să încaseze pe Camp Nou un salariu de 7 milioane de euro anual, de trei ori mai mult decât primeşte acum la Inter. 

Lautaro Martinez, alesul lui Luis Suarez pentru a îi lua locul 

"Lautaro e foarte talentat. Este un jucător aflat în cel de-al doilea an în Italia şi joacă la un nivel fantastic. Dar jucătorii nu iau decizii. Spun de doi ani că ar fi bine să fie adus un atacant tânăr, pentru a putea începe să se adapeze, înainte ca eu să plec", a declarat Luis Suarez.

  • 80 de milioane de euro este cota lui Lautaro Martinez, conform transfermarkt.com
  • 26 de goluri a marcat internaţionalul argentinian (17 selecţii, nouă goluri) în 65 de meciuri jucate în tricoul lui Inter

Afla mai multe despre: lautaro martinezbarcelonatransfer barcelona 

viewscnt
Articole similare