Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - Atletico Madrid 2-0 VIDEO. Suarez şi Messi au rezolvat meciul în două minute! Catalanii, 99,99% campioni

Barcelona - Atletico Madrid 2-0 VIDEO. Suarez şi Messi au rezolvat meciul în două minute! Catalanii, 99,99% campioni

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a câştigat cu 2-0 meciul cu Atletico Madrid şi este în proporţie de 99,99% campioană în Spania. Doar printr-o minune mai poate pierde Barcelona titlul în acest sezon.

Cu un om mai puţin încă din prima repriză, după ce Diego Costa a fost eliminat pentru că l-a înjurat pe arbitru, Atletico s-a apărat excelent până în minutul 85.

Atunci, Luis Suarez a prins un şut perfect, la colţul lung, lângă bară, iar Oblak a fost învins pentru prima dată. La faza imediat următoare, Leo Messi s-a distrat cu apărarea lui Atleti şi l-a învins din nou pe Oblak.

2-0 pentru Barcelona, iar catalanii sunt aproape campioni. Cu 7 etape înainte de final, Barcelona are 11 puncte avans în faţa lui Atletico Madrid.

Barcelona - Atletico Madrid 2-0 (Suarez 85, Messi 86)

ECHIPELE DE START:

BARCELONA: Ter Stegen - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho

ATLETICO MADRID: Oblak - Arias, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul, Rodrigo, Thomas, Koke - Griezmann, Costa

Min. 90: Final de meci.

Min. 86: GOOOOL BARCELONA! Messi se distrează cu apărarea lui Atletico şi face 2-0.

Min. 85: GOOOOL BARCELONA! Suarez îl învinge pe Oblak cu un şut spectaculos.

Min. 62: OCAZIE IMENSĂ BARCELONA! Messi face o fază superbă, îi pasează lui Suarez, dar atacantul Barcei trage direct în Oblak.

Min. 29: ROŞU COSTA! Diego Costa e eliminat direct după ce l-a înjurat pe arbitru.

Min. 28: OCAZIE URIAŞĂ BARCELONA! Oblak scoate formidabil şutul lui Coutinho.

Min. 14: BARĂ BARCELONA! Messi îi pasează excelent lui Jordi Alba, dar scăriţa fundaşului se duce în bară! Ce şansă pentru Barcelona.

Cel mai atractiv meci din Spania se joacă sâmbătă de la ora 21:45 în direct la Telekom Sport. Speranţele la titlul ale ”colchonerilor” s-au reaprins după remiza Barcei de pe El Madrigal: ”Sezon slab? Suntem echipa care se luptă pentru titlu în Spania şi care ţine Real Madrid pe locul 3. Suntem echipa care a spart duo-ul care conduce La Liga de atâţia ani. Cum adică sezon slab?!” a tunat Diego Simeone zilele trecute.

  • Barcelona - Atletico Madrid LIVE VIDEO la Telekom Sport, sâmbătă de la 21:45

Şi are dreptate. Atletico Madrid e la 8 puncte de FC Barcelona şi îşi propune o victorie pe Camp Nou pentru a reintra serios în lupta pentru titlul de campioană a Spaniei. Elevii lui Simeone regretă acum partida pierdută la Bilbao, pentru că trei puncte în plus în ”Catedrală” ar fi însemnat acum o distanţă de doar 5 puncte faţă de lider. Barca a fost învinsă de doar 2 ori în acest sezon, iar în ultima etapă a remizat la Villarreal, scor 4-4.

  • Barcelona - Atletico Madrid LIVE VIDEO la Telekom Sport, sâmbătă de la 21:45

Pentru ultima victorie a lui Atletico Madrid pe Camp Nou trebuie însă să cauţi destul de mult în istoria întâlnirilor directe. Abia în februarie 2006 descoperim ultimul succes al ”colchonerilor” pe terenul Barcei, un meci în care Fernando Torres a reuşit ”o dublă”. În rest, catalanii şi-au zdrobit rivalii în duelurile directe disputate în Catalonia. E drept, în ultimele trei meciuri de pe Camp Nou, Barca a câştigat o singură dată, chiar anul trecut în martie, scor 1-0. În urmă cu 4 ani a pierdut Atletico Madrid ultima dată pe Camp Nou la diferenţă mai mare de un gol, iar cea mai clară victorie din ultimele sezoane a fost un 1-4 în 2012.

Barcelona este mare favorită la casele de pariuri. O victorie a echipei lui Ernesto Valverde este preţuită la 1.75 la data redactării acestui articol. Băieţii lui Diego Simeone are o cotă de 4.50 la victorie pe Camp Nou.

  • Barcelona - Atletico Madrid LIVE VIDEO la Telekom Sport, sâmbătă de la 21:45

Dacă vor câştiga în faţa ”colchonerilor”, catalanii vor sprinta spre un titlu de campioană pe care îl aşteaptă deja toată lumea. Cele 11 puncte ar fi arhisuficiente pentru un final de sezon cât se poate de liniştit în Catalonia. Madrilenii au două înfrângeri în ultimele 5 deplasări din La Liga, în timp ce Barcelona are o singură remiză pe teren propriu (cu Valencia) în ultimele cinci meciuri jucate ”acasă”.

Afla mai multe despre: fc barcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare