Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona cunoaşte preţul superstarului pe care vrea să-l transfere în ianuarie! Xavi îl doreşte în noul proiect

Barcelona cunoaşte preţul superstarului pe care vrea să-l transfere în ianuarie! Xavi îl doreşte în noul proiect

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îl vrea pe Raheem Sterling (26 de ani) în perioada de transferuri din ianuarie 2022, iar Manchester City i-a fixat preţul.

Barcelona cunoaşte preţul superstarului pe care vrea să-l transfere în ianuarie!

Raheem Sterling a intrat în dizgraţia lui Pep Guardiola la Manchester City şi vrea să plece de pe Etihad, profitând şi de faptul că e dorit de Barcelona. Catalanii vor să-şi construiască o echipă de viitor, după plecarea lui Messi, iar Sterling e alesul. Formaţia de pe Camp Nou cunoaşte acum şi preţul lui Sterling.

Potrivit site-ului fichajes.net, care-i citează pe britanicii de la Metro, Manchester Cty îl evaluează pe Raheem Sterling la 50 de milioane de euro. Astfel, Barcelona - care se află într-o criză financiară foarte mare - trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru a-l putea aduce pe Sterling, care e dorinţa lui Xavi, noul antrenor.

Sterling nu e singurul nume de pe lista de transferuri, pe care se mai regăseşte şi Dani Olmo, fotbalistul lui RB Leipzig.

Raheem Sterling a jucat 307 meciuri la Manchester City, pentru care a marcat 116 goluri şi a livrat 89 de pase de gol.

  • 90 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Raheem Sterling în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sterlingpretmanchester citytransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare