Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, din nou pe "pista" Manolas! Omul care i-a scos pe catalani din Liga Campionilor poate prinde transferul carierei

Barcelona, din nou pe "pista" Manolas! Omul care i-a scos pe catalani din Liga Campionilor poate prinde transferul carierei

FC Barcelona

Comentarii

Internaţionalul grec Kostas Manolas ar putea ajunge în curtea Barcelonei în această vară, anunţă El Mundo Deportivo.

Barcelona se află în căutarea unei soluţii pentru centrul defensivei, nemulţumită fiind de modul în care columbianul Yerry Mina s-a adaptat, iar fundaşul Romei reprezintă una din opţiunile catalanilor. Pe lista Barcelonei se mai află şi Lenglet, de la Sevilla.

Acum un an, reprezentantul jucătorului grec a anunţat interesul clubului catalan faţă de Manolas după ce  a refuzat oferta celor de la  Zenit  San Petersburg. În acea perioadă, jucătorul a fost declarat netransferabil de AS Roma.

Ernesto Valverde îl cunoaşte bine pe Manolas. Tehnicianul a plecat în 2012 de la Olympiacos, perioadă în care jucătorul grec a fost transferat de la AEK Atena. Chiar dacă nu au petrecut mult timp împreună cei doi au o relaţie bună.



Manolas a marcat în propria poartă în acest sezon contra Barcelonei, în sferturile Champions League, urmand ca în retur să aducă calificarea Romei, printr-un gol marcat în minutul 82.

 

Afla mai multe despre: kostas manolasas romatransfer 

viewscnt
Articole similare