Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, doar egal cu Bilbao! Catalanii au ratat şansa de a urca pe locul doi în La Liga. Toate rezultatele zilei

Barcelona, doar egal cu Bilbao! Catalanii au ratat şansa de a urca pe locul doi în La Liga. Toate rezultatele zilei

FC Barcelona

Comentarii

Echipa spaniolă Athletic Bilbao a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Barcelona, în etapa a 27-a din La Liga.

Barcelona, doar egal cu Bilbao! Catalanii au ratat şansa de a urca pe locul doi în La Liga. Toate rezultatele zilei

Barcelona a ratat şansa de a urca pe locul doi în La Liga. A făcut doar egal cu Bilbao şi rămâne pe ultima poziţie a podiumului, la un punct în spatele Gironei. Cancelo a avut cea mai mare ocazie a meciului, în prima repriză. 

S-a terminat 0 la 0, iar Barcelona a ratat şi şansa de a-şi lua revanşa, după ce Bilbao o eliminase din Cupă, la începutul anului. Este a doua remiză albă pentru Barca în acest sezon. Prima a fost chiar în runda inaugurală, cu Getafe. 

Girona nu a ştiut să profite de remiza Realului cu Valencia. A pierdut deplasarea de la Mallorca şi e la şapte puncte în spatele galacticilor. 

Girona a scăpat fără gol la şutul lui Sanchez, care a nimerit doar bara. Norocul s-a terminat însă în minutul 33, când Copete l-a învins pe Gazzaniga. A fost şi golul de trei puncte, care o îndepărtează pe Mallorca de locurile retrogradabile. 

 

Atletico s-a impus cu greu pe teren propriu cu Betis şi a rămas pe locul patru în La Liga

Elevii lui Simeone au deschis cu noroc scorul. Rui Silva şi-a dat autogol la o fază în care fundaşii lui Betis s-au întrecut în greşeli.

Morata putea majora scorul din penalty, dar acelaşi Silva a intervenit în două rânduri. Atacantul spaniol şi-a luat revanşa în finalul reprizei. A fost pe fază la un şut respins în faţă de portar şi a împins mingea în plasă.

Betis a redus din diferenţă după pauză. Carvalho l-a învins pe Oblak cu o super execuţie. Oaspeţii puteau scoate un egal pe final. Oblak a intervenit excelent la şutul lui Rodriguez şi a păstrat toate punctele pe Metropolitano.

Rezultatele zilei în La Liga:

  • Villarreal - Granada 5-1
  • Atletico Madrid - Betis 2-1
  • Mallorca - Girona 1-0
  • Athletic Bilbao - Barcelona 0-0

Afla mai multe despre: barcelonaathletic bilbaola liga 

viewscnt
Articole similare