Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, dublă lovitură! Vrea, gratis, un fost jucător al Realului şi slăbeşte o mare rivală

Barcelona, dublă lovitură! Vrea, gratis, un fost jucător al Realului şi slăbeşte o mare rivală

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să transfere gratis de la PSG, după gruparea pariziană i-a luat de pe Camp Nou pe Neymar, Messi şi se pregătesc să-l ia, liber de contract, pe Ousmane Dembele (24 de ani). Catalanii au pus ochii pe Angel Di Maria (34 de ani), fostul jucător al lui Real Madrid.

Barcelona, dublă lovitură! Vrea, gratis, un fost jucător al Realului şi slăbeşte o mare rivală

Contractul lui Angel Di Maria cu PSG se termină în vara lui 2022, iar fotbalistul din Argentina nu a primit nicio ofertă de prelungire din partea şefilor de pe Parc des Princes. Astfel, Di Maria a intrat în atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

Barcelona s-a specializat, în ultimele două perioade de mercato, în transferuri de jucători gratis. Exemplele Eric Garcia, Memphis Depay sau Pierrre-Emerick Aubameyang sunt doar câteva. Potrivit argentinienilor de la TycSports, mai exact jurnalistul Gaston Edul, Barcelona a intrat pe "pista" Di Maria.

"FC Barcelona e interesată de transferul lui Angel Di Maria", scrie sursa citată, fără să ofere alte detalii. Dacă l-ar lua pe Di Maria, un fost fotbalist de la Real Madrid, catalanii ar "slabi-o" pe PSG şi, în acelaşi timp, i-ar da o lovitură Parisului, care în ultimii ani i-a luat pe Neymar şi Messi de pe Camp Nou şi şefii îl vor, liber de contract, pe Dembele.

În acest sezon, Angel Di Maria a jucat doar 1.644 de minute în 26 de meciuri, postul său fiind ocupat de conaţionalul Leo Messi. Di Maria a marcat de trei ori şi a livrat şapte pase de gol în tot acest timp.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Angel Di Maria în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: angel di mariatransferbarcelonagratispsg 

viewscnt
Articole similare