Experiențe împreună.
You are here:

Barcelona este disperată să îl ia pe Neymar. Soluţia de compromis: L-a oferit pe Suarez unei SUPER puteri

Barcelona este disperată să îl ia pe Neymar. Soluţia de compromis: L-a oferit pe Suarez unei SUPER puteri

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona se luptă cu rivala de moarte, Real Madrid, pentru transferul lui Neymar de la Paris Saint-Germain, dar recent o altă echipă a intrat pe această pistă. Barcelona vrea să renunţe la Luis Suarez pentru a facilita aducerea brazilianului.

Juventus s-a înscris pe lista echipelor care şi-l doresc pe brazilian, iar Barcelona este atât de disperată să îl transfere pe Neymar, încât l-a oferit pe Luis Suarez la campioana Italiei, potrivit Tuttosport. 

Cotidianul italian susţine că în cadrul unei întâlniri între reprezentanţii celor două echipe, oficialii clubului catalan l-au oferit pe internaţionalul din Uruguay, însă cei de la Juventus nu au niciun interes în transferul acestuia. Un prim motiv pentru care Suarez nu este dorit la Torino are de a face cu vârsta înaintată a atacantului, 32 de ani. 

Totodată, Juventus încearcă în aceste zile să mai scape de un atacant din lot. Dybala a refuzat ofertele de la Manchester United şi Tottenham, în timp ce Higuain nu îşi găseşte un alt angajament, astfel că vicecampionul mondial Mandzukic ar putea să o părăsească pe "bătrâna doamnă". 

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice. Chiar şi aşa, şi FC Barcelona vrea să îl readucă pe Neymar.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...