Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona este disperată să îl ia pe Neymar. Soluţia de compromis: L-a oferit pe Suarez unei SUPER puteri

Barcelona este disperată să îl ia pe Neymar. Soluţia de compromis: L-a oferit pe Suarez unei SUPER puteri

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona se luptă cu rivala de moarte, Real Madrid, pentru transferul lui Neymar de la Paris Saint-Germain, dar recent o altă echipă a intrat pe această pistă. Barcelona vrea să renunţe la Luis Suarez pentru a facilita aducerea brazilianului.

Juventus s-a înscris pe lista echipelor care şi-l doresc pe brazilian, iar Barcelona este atât de disperată să îl transfere pe Neymar, încât l-a oferit pe Luis Suarez la campioana Italiei, potrivit Tuttosport. 

Cotidianul italian susţine că în cadrul unei întâlniri între reprezentanţii celor două echipe, oficialii clubului catalan l-au oferit pe internaţionalul din Uruguay, însă cei de la Juventus nu au niciun interes în transferul acestuia. Un prim motiv pentru care Suarez nu este dorit la Torino are de a face cu vârsta înaintată a atacantului, 32 de ani. 

Totodată, Juventus încearcă în aceste zile să mai scape de un atacant din lot. Dybala a refuzat ofertele de la Manchester United şi Tottenham, în timp ce Higuain nu îşi găseşte un alt angajament, astfel că vicecampionul mondial Mandzukic ar putea să o părăsească pe "bătrâna doamnă". 

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice. Chiar şi aşa, şi FC Barcelona vrea să îl readucă pe Neymar.

Afla mai multe despre: luis suarezneymarbarcelonajuventus 

viewscnt
Articole similare