Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona este pe urmele unui jucător care a impresionat la Euro! Danezul a marcat un gol de senzaţie în grupe şi e dorit insistent pe Camp Nou

Barcelona este pe urmele unui jucător care a impresionat la Euro! Danezul a marcat un gol de senzaţie în grupe şi e dorit insistent pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Mikkel Damsgaard a impresionat la Euro 2020, ioar prestaţiile de senzaţie ale acestuia ar fi atras atenţia Barcelonei, anunţă presa spaniolă.

Danemarca a început Euro 2020 cu un moment absolut şocant, când Eriksen s-a prăbuşit pe gazon şi a avut nevoie de resuscitare. Cele două echipe au ieşit de pe teren pentru câteva ore, iar la rejucare, danezii au arătat demoralizaţi, lipsiţi de vlagă, chiar paralizaţi de la ce tocmai trăiseră.

Finlanda a reuşit să se impună, deşi a avut doar un şut tot meciul, faţa de cele peste 20 ale Danemarcei, însă naţionala condusă de Kasper Hjulmand şi-a revenit şi a reuşit să termine grupa pe poziţia secundă. În celelalte trei meciuri, danezii au impresionat, chiar dacă au pierdut cu Belgia, şi au marcat nouă goluri, încasând trei.

Barcelona este pe urmele unui jucător care a impresionat la Euro!

Printre cei mai impresionanţi jucători s-a numărat şi Mikkel Damsgaard, tânărul star al Sampdoriei. Acesta a marcat un gol de senzaţie cu Rusia şi a atras atenţia mai multor cluburi din Serie A. Însă, un nou club imens ar fi pe urmele danezului, FC Barcelona.

Mundo Deportivo anunţă că şefii catalanilor ar fi foarte interesaţi de serviciile lui Damsgaard, pe care îl văd un juător de mare perspectivă. În vârstă de doar 21 de ani, danezul ar costa undeva la 30 - 35 de milioane de euro, dar ar putea fi titular pentru catalani în următorii 10 ani.

Atacul Barcelonei este deja terifiant, cu Messi, Aguero, Griezmann, Depay şi Dembele luptându-se pentru doar trei locuri în primul 11. Însă, formaţia ”blaugrana” ar vrea să îşi asigure serviciile lui Damsgaard înainte ca preţul acestuia să explodeze.

Afla mai multe despre: euro 2020mikkel damsgaardfc barcelonasampdoriatransfer damsgaard 

viewscnt
Articole similare