Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona face curăţenie în lot! Un jucător de bază din sezoanele trecute se apropie de un transfer în Ligue 1

Barcelona face curăţenie în lot! Un jucător de bază din sezoanele trecute se apropie de un transfer în Ligue 1

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umiti se apropie de o plecare de la Barcelona, după ce şi-a pierdut postul de titular în ultimele sezoane.

În 2018, Samuel Umtiti era titular la Barcelona, campion mondial şi considerat unul dintre cei mai redutabili apărători centrali ai planetei. Viitorul părea unul promiţător pentru francez, însă accidentările recurente l-au făcut pe acesta să îşi piardă locul în primul 11 al Barcei. Acum, trei ani mai tâziu, Umtiti nu ştie cum să mai scape de pe Camp Nou.

Francezul a avut parte de doi ani cumpliţi din 2019 încoace şi simte nevoie unei noi provocări. O opţiune interesantă a apărut pentru acesta, cu Marseiile interesată de repartierea campionului mondial. Clubul francez se află în relaţii bune cu Barca, finalizând transferul lui Kondrad de la Fuente de la echipa secundă a catalanilor în zilele trecute.

Barcelona face curăţenie în lot!

Iar presa spaniolă anunţă Umtiti ar fi şi el pe lista lui Sampaoli, care are parte de prima perioadă de transferuri pe Stade Velodrome. Argenitinianul doreşte să contureze un lot puternic pe coasta de sud a Franţei, pentru a readuce echip la gloria din alte vremuri, Marseille fiind singura echipă franceză care a ridicat vreodată Liga Campionilor.

Umtiti semnase cu Barca la vârsta fragedă de 23 de ani, iar după un început promiţător, a început să fie foarte afectat de accidentări. Încă în vârstă de 27 de ani, deşi va face în curând 28, apărătorul mai are ceva de oferit, iar poate să se menţină în formă, ar fi un transfer bun pentru Marseille.

Cotat la doar opt milioane de euro la momentul actual, Barcelona va pierde mai mult ca sigur dion investiţia de 25 de milioane făcută pentru a îl aduce la club. Însă, dacă acesta va continua să nu joace, catalanii vor ajunge să îl piardă pe gratis.

În cei cinci ani petrecuţi pe Camp Nou, Umtiti a însumat 132 de meciuri, în care a contribuit două goluri şi o pasă decisivă. Cu catalanii, acesta a ridicat două La Liga, trei Cupe şi două Supercupe ale Spaniei.

Afla mai multe despre: fc barcelonasamuel umtititransferuri barca 

viewscnt
Articole similare