Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, foarte aproape de acordul unui super atacant. ”Contract pe trei sezoane. Vor să-l transfere cât mai repede!”

Barcelona, foarte aproape de acordul unui super atacant. ”Contract pe trei sezoane. Vor să-l transfere cât mai repede!”

FC Barcelona

Comentarii

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, FC Barcelona este la un pas de transferul lui Memphis Depay.

Memphis Depay rămâne liber de contract începând cu data de 30 iunie. Prin urmare, fotbalistul este în discuţii cu mai multe formaţii şi poate semna ca agent liber.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa, dar FC Barcelona pare cea mai aproape să-i obţină semnătura.

Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist italian care a devenit un adevărat expert în ceea ce priveşte zvonurile de pe piaţa transferurilor, anunţă că Depay este la un pas să bată palma cu Barcelona.

”Barca îi oferă lui Memphis Depay un contract până în iunie 2024. Trei ani, cu o ofertă îmbunătăţită din punct de vedere financiar, cu scopul de a închide cât mai rapid negocierile. Barca vrea să evite o răsturnare de situaţie precum în cazul Gini Wijnaldum, care a ales PSG după ce s-a răzgândit” a anunţat jurnalistul italian.

Memphis Depay a marcat 22 de goluri stagiunea trecută pentru Lyon şi a oferit 12 pase decisive. El este dorit cu insistenţă la Barca de Ronald Koeman. Foarte probabil, Philippe Coutinho şi Martin Braitwhaite vor pleca de la gruparea catalană, care l-a mai adus în ofensivă şi pe Sergio Aguero.

Afla mai multe despre: barcelonamemphis depay 

viewscnt
Articole similare