Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, gata de o lovitură! 111.000.000 de euro pentru înlocuitorul lui Luis Suarez

Barcelona, gata de o lovitură! 111.000.000 de euro pentru înlocuitorul lui Luis Suarezgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez (32 de ani) a intrat în ultima parte a carierei şi FC Barcelona caută cu disperare un înlocuitor mai tânăr şi care să semene din punct de vedere al jocului cu atacantul din Uruguay. Catalanii şi-au stabilit prioritatea numărul 1 pentru următoarea perioadă de transferuri.

Presa din Italia anunţă că Barcelona l-a pus în vârful listei de achiziţii pe Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter Milano. Argentinianul a ajuns în Italia în urmă cu un an, dar nu a impresionat în stagiunea trecută din Serie A, însă în acest sezon, alături de Lukaku în atacul formaţiei lui Antonio Conte, a devenit o soluţia ideală atât la echipa de club, cât şi la naţionala Argentinei. 

Acesta este şi unul dintre motivele pentru care Martinez este dorit la Barcelona: Leo Messi a fost impresionat de prestaţiile sale în tricoul "pumelor" îl vrea coleg şi la echipa de club. 

  • Nouă goluri are Lautaro Martinez în 15 meciuri pentru naţionala Argentinei 
  • 14 milioane de euro a plătit Inter în 2018, când l-a adus de la Racing Club

Odată cu intenţia Barcelona de a îl transfera, pentru jucător se va da o adevărată bătălie. În acest moment, clauza de reziliere a lui Lautaro este de 111 de milioane de euro, sumă pe care Barcelona o poate plăti fără prea mari probleme. Tocmai de aceea Inter vrea să îi ofere un nou contract, în care să nu existe nicio clauză de reziliere. 

Cinci goluri în 10 meciuri a reuşit Martinez în acest sezon. Unul dintre golurile marcate a venit chiar pe Camp Nou, în meciul direct dintre cele două echipe din UEFA Champions League, încheiat cu victoria catalanilor. 

Afla mai multe despre: suarezbarcelona 

viewscnt
Articole similare