Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona i-a găsit rapid înlocuitor lui Semedo. Barca plăteşte 22 de milioane de euro pentru un fundaş englez

Barcelona i-a găsit rapid înlocuitor lui Semedo. Barca plăteşte 22 de milioane de euro pentru un fundaş englez

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a anunţat plecarea lui Nelson Semedo la Wolves şi tot din Anglia urmează să vină şi înlocuitorul portughezului în banda dreaptă a apărării.

Cotidianul spaniol Sport scrie că Barcelona îl va transfera pe Max Aarons, fundaş dreapta de la Norwich City, echipă care a retrogradat în Championship în această vară. Iniţial, Barcelona a vrut doar să îl împrumute pe tânărul englez, însă Norwich nu a acceptat această ofertă. 

Ulterior, oficialii clubului catalan au venit cu o nouă propunere. Aarons va fi împrumutat pentru un sezon, iar Barcelona va fi obligată să îl cumpere pe fotbalist vara viitoare, pentru aproximativ 22 de milioane de euro

Cum Barcelona tocmai a primit 30 de milioane de euro pentru Nelson Semedo, transferul lui Aarons se poate dovedi a fi o afacere excelentă. În vârstă de doar 20 de ani, fundaşul dreapta născut la Londra a crescut în academia lui Norwich şi este un internaţional de tineret englez, dar este considerat şi viitorul primei reprezentative în acea zonă a terenului. 

Afla mai multe despre: max aaronsbarcelona 

viewscnt
Articole similare