Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona i-a semnat sentinţa unui campion mondial din lot! Catalanii îl "împing" să plece

Barcelona i-a semnat sentinţa unui campion mondial din lot! Catalanii îl "împing" să plece

FC Barcelona

Comentarii

Plecarea lui Samuel Umtiti (27 de ani) e unul dintre taskurile de pe lista noii conduceri a Barcelonei, care caută să-l vândă în această vară, dar în mod cert nu va obţine suma de transfer plătită în 2016 celor de la Olympique Lyon, 25 de milioane de euro.

Umtiti a venit la Barcelona pentru a fi titular şi, după două sezoane bune, din vara lui 2018 cariera sa a luat-o în jos în tricoul blaugrana. Accidentările la genunchi şi refuzul său de a se opera i-au dăunat, iar uşor-uşor a pierdut locul de titular. Site-ul fichajes.net anunţă, sâmbătă, că şefii Barcelonei caută formula perfectă pentru a scoate cât mai mult din plecarea lui Umtiti ca să amortizeze cheltuiala din 2016.

Koeman şi stafful său nu-l au în planuri pe Samuel Umtiti. În ceea ce priveşte viitorul campionului mondial francez, Barcelona a hotărât să îl lase în afara lotului până la finalul sezonului, în tribune, ca să vadă plecarea de pe Camp Nou cu alţi ochi. Până acum, fundaşul a refuzat despărţirea din cauza faptului că niciun club nu e gata să-i asigure salariul pe care-l are la gruparea blaugrana.

S-a discutat despre posibilitatea revenirii sale la Lyon, dar francezii s-au lovit tocmai de problema salariului mare al lui Samuel Umtiti.

Din vara lui 2016 până în prezent, Samuel Umtiti a strâns 129 de meciuri, două goluri şi o pasă de gol în tricoul Barcelonei, însă în acest sezon a acumulat doar 668 de minute în 13 meciuri, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. În prezent, site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe Samuel Umtiti la 10 milioane de euro, iar cea mai înaltă cotă de piaţă a fost 70 de milioane de euro în vara lui 2018.

Afla mai multe despre: samuel umtitibarcelonaplecare 

viewscnt
Articole similare