Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îi face "vânt", Ivan Rakitic ar putea alege o destinaţie exotică! Croatul a recunoscut: "Poate mă va suna!"

Barcelona îi face "vânt", Ivan Rakitic ar putea alege o destinaţie exotică! Croatul a recunoscut: "Poate mă va suna!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îi face "vânt" lui Ivan Rakitic (32 de ani), iar croatul vicecampion mondial în 2018 ar putea avea o destinaţie excentrică. Mijlocaşul de pe Camp Nou n-a exclus ideea de a se transfera în MLS. Rakitic a vorbit despre această posibilitate într-un podcast legat de campionatul de fotbal din SUA.

Ieşit din graţiile celor de la FC Barcelona şi cu contractul care expiră în vara lui 2021, Ivan Rakitic ar putea ajunge în MLS. Fotbalistul croat a mărturisit într-un podcast că i-ar surâde ideea de a juca în Major Soccer League, deoarece îi place foarte mult în SUA.

"Să vedem, poate David Beckham mă va suna. Se poate vedea uşor cumfotbalul câştigă din ce în ce mai multă atenţie în State. E special, sunt fericit pentru asta. E cu adevărat special să vezi cum fotbalul are posibilitatea să se dezvolte atât de mult", a spus Ivan Rakitic, într-un interviu realizat de Andre Weibe, Charlie Davies şi David Gass.

Transferat în 2014 de la FC Sevilla, Ivan Rakitic va pleca, cel mai probabil, liber de contract de la FC Barcelona în vara lui 2021.

Afla mai multe despre: ivan rakiticmls 

viewscnt
Articole similare