Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îi ia faţa Realului pentru transferul "perlei" din fotbalul spaniol! Joan Laporta a deschis negocierile

Barcelona îi ia faţa Realului pentru transferul "perlei" din fotbalul spaniol! Joan Laporta a deschis negocierile

FC Barcelona

Comentarii

Pau Torres (24 de ani), fundaşul lui Villarreal, are multe echipe care urmăresc atent situaţia sa, iar Barcelona încearcă să le ia faţa tuturor celor care-l vor pe apărătorul central.

Laporta, tun pe piţa transferurilor! Barcelona câştigă lupta cu Real Madrid pentru o "perlă"

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a anunţat că urmeză schimbări majore în echipă, de la vară încolo. Potrivit site-ului fichajes.com, care citează Mundo Deportivo, Pau Torres e una dintre ţintele catalanilor, chiar dacă aceştia l-au antamat deja pe Eric Garcia (20 de ani) de la Manchester City. "Torres e ţinta catalanilor!", scrie sursa citată.

Cu Lenglet, Pique, Umtiti, Araujo sau Mingueza ca soluţii în lot, Barcelona va trebui să vândă unul sau chiar doi fundaşi centrali pentru face rost de bani pentru transferul lui Pau Torres. Fundaşul, care potrivit presei spaniole va fi convocat la naţională pentru EURO 2020, e dorit şi de Real Madrid, marea rivală a Barcelonei.

Torres are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro în contractul său cu Villarreal, iar sursa citată susţine că Barcelona ar putea încerca un schimb de jucători sau să ofere un jucător la schimb plus o sumă de bani şefilor "Submarinului galben".

Pau Torres a jucat 42 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Villarreal, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

Afla mai multe despre: barcelonatransferpau torresjoan laportareal madrid 

viewscnt
Articole similare