Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îi pregăteşte "debarcarea" lui Ronald Koeman. El e favorit să-i ia locul pe Camp Nou

Barcelona îi pregăteşte "debarcarea" lui Ronald Koeman. El e favorit să-i ia locul pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îi pregăteşte "debarcarea" lui Ronald Koeman (58 de ani), antrenorul de pe Camp Nou. Joan Laporta, preşedintele clubului, are deja un înlocuitor.

Barcelona îi pregăteşte "debarcarea" lui Ronald Koeman. Cine e favorit să-i ia locul pe Camp Nou

Cu mari probleme financiare şi rămasă fără Leo Messi, Barcelona are un start de sezon slab, iar Ronald Koeman se află sub presiunea conducerii. Potrivit jurnalistului Adria Soldevila, de la Goal, după egalul cu Granada şefii Barcelonei se pregătesc să se despartă de antrenorul olandez. Koeman a fost adus pe Camp Nou de fostul preşedinte, Josep Maria Bartoemu, şi mai are contract până în vara lui 2022.

Sursa citată scrie că Joan Laporta, preşedintele catalanilor, are deja o variantă de înlocuitor pentru Ronald Koeman. Tot un selecţioner, ca şi batavul atunci când a fost adus de la naţionala Olandei. Adria Soldevila scrie că Roberto Martinez, selecţionerul lui De Bruyne, Hazard sau Lukaku la naţionala Belgiei, e favorit să-i ia locul lui Koeman.

Potrivit sursei citate, Barcelona trebuie să aştepte până la următoare pauză pentru meciurile echipelor naţionalei, din octombrie, pentru a rupe contractul cu Ronald Koeman. Ca să-l dea afară pe Koeman înainte de data limită a contractului său, Barcelona trebuie să-i plătească 12 milioane de euro compensaţii olandezului.

În vârstă de 48 de ani, Roberto Martinez e selecţionerul Belgiei din vara lui 2016, după ce a pregătit pe Swansea şi Everton. Cu Martinez la cârmă, Belgia a terminat pe locul trei la Mondialul din 2018 şi a jucat semifinalele EURO 2020. Antrenorul spaniol l-a înlocuit pe Marc Wilmots pe banca Belgiei şi e considerat potrivit şi datorită faptului că s-a impus într-un vestiar plin de vedete precum al naţionalei "Dracilor roşii".

Kevin de Bruyne, Lukaku, fraţii Hazard sau Courtois sunt doar câţiva dintre jucătorii importanţi ai naţionalei Belgiei.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelonaantrenorinlocuitorjoan laportaroberto martinez 

viewscnt
Articole similare