Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl ia pe Coutinho, Real Madrid îi dă o "replică" de 135 de milioane de euro! Transfer galactic pentru Zidane

Barcelona îl ia pe Coutinho, Real Madrid îi dă o "replică" de 135 de milioane de euro! Transfer galactic pentru Zidane

Real Madrid

Comentarii

Transferul lui Philippe Coutinho la Barcelona pare în acest moment doar o chestiune de timp, dar nici rivalii de la Real Madrid nu stau cu mâinile în sân şi sunt gata să ofere o replică pe măsură.

Brazilianul a fost lăsat în afara lotului lui Liverpool pentru meciul cu Burnley, motivul oficial fiind o accidentare suferită în ultima partidă din 2017, cu Leicester, însă presa catalană speculează că decizia e strâns legată de iminenta trecere a acestuia la Barcelona. Aproximativ 141 de milioane de euro va plăti Barcelona pentru mijlocaşul brazilian.

De cealaltă parte, Real Madrid va încerca să-şi completeze lotul tot cu un superstar din Premier League. Este vorba de belgianul Eden Hazard, de la Chelsea. Conform The Sun, Real Madrid e gata să pună pe masă 135 de milioane de euro pentru Hazard, iar decisivă în realizarea mutării va fi opţiunea jucătorului. În ultimul timp s-a speculat intens pe seama intenţiei acestuia de a o părăsi pe Chelsea. Acesta mai are contract cu londonezii până în vara lui 2020 şi e unul din jucătorii despre care Zinedine Zidane a vorbit întotdeauna la superlativ.

Galacticii văd în Hazard un jucător care are potenţialul să cucerească Balonul de Aur în anii următori şi pe termen lung ar putea fi un înlocuitor perfect pentru Cristiano Ronaldo, care în februarie va împlini 33 de ani.

Afla mai multe despre: coutinhohazardreal madrid 

viewscnt
Articole similare