Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl poate pierde pe Pjanic! FOTO | Juventus are două alternative de fotbalişti, dacă nu bate palma cu catalanii pentru un schimb cu Arthur

Barcelona îl poate pierde pe Pjanic! FOTO | Juventus are două alternative de fotbalişti, dacă nu bate palma cu catalanii pentru un schimb cu Arthurgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îl poate pierde pe Miralem Pjanic (30 de ani), chiar dacă mijlocaşul bosniac şi-a dat acordul să semneze cu formaţia catalană. Juventus are două alternative de schimburi de jucători dacă nu reuşesc să obţină semnătura lui Arthur (23 de ani), singurul fotbalist blaugrana pe care îl doresc.

Juventus şi Barcelona poartă deja de ceva timp negocieri pentru un schimb de jucători, doar că nu reuşesc, cel puţin pentru moment, să ajungă la un acord. Tuttosport, ziarul de casă al lui Juventus, scrie că "Bătrâna Doamnă" are două alternative de echipe unde să-l folosească ca monedă de schimb pe Pjanic, dacă nu bate palma cu Barcelona. Juve îl vrea pe Arthur în locul lui Pjanic, dar catalanii şi fotbalistul nu sunt de acord, iar dacă afacerea va cadea, atunci Leandro Paredes (PSG) şi Jorginho (Chelsea) sunt alternativele şefilor formaţiei italiene.

Arthur, fotbalistul dorit de Juventus, şi-a făcut clare intenţiile de a rămâne pe Camp Nou, în ciuda interesului din Italia. La rândul lor, conducătorii Barcelonei nu sunt de acord cu schimbul, având în vedere diferenţa mare de vârstă dintre cei doi fotbalişti. Dinspre Camp Nou au venit variantele Ivan Rakitic sau Arturo Vidal, dar niciuna pe placul lui Juventus.

Miralem Pjanic şi-a dat acordul să semneze cu Barcelona

În urmă cu câteva săptămâni, Sport, ziarul de casă al catalanilor, a anunţat că Miralem Pjanic, mijlocaşul lui Juventus, şi-a dat deja acordul pentru un transfer pe Camp Nou. Potrivit unor surse din Italia, fotblistul bosniac ar urma să semneze, dacă Juve şi Barca bat palma, pe patru ani.

Transferul lui Pjanic ar fi costat în mod normal 50 de milioane de euro, dar odată cu criza declanaştă de pandemia de COVID-19 noul preţ este de 30 de milioane, conform sursei citate. Astfel, suma de transfer s-ar amortiza printr-un schhimb cu Ivan Rakitic sau Arturo Vidal, consideră şefii Barcelonei.

Afla mai multe despre: pjanicbarcelonajuventusvarianteschimb 

viewscnt
Articole similare