Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl putea transfera pe Alphonso Davies, noua senzaţie de la Bayern! Cum au ratat catalanii un mega transfer

Barcelona îl putea transfera pe Alphonso Davies, noua senzaţie de la Bayern! Cum au ratat catalanii un mega transfer

FC Barcelona

Comentarii

Alphonso Davies (19 ani) face senzaţie la Bayern Munchen, de la transferul său în Bavaria, dar putea ajunge la FC Barcelona. Catalanii l-au urmărit pe viu şi chiar au negociaat cu fostul său club, Vancouver, însă în cele din urmă fotbalistul a semnat cu campionana din Germania, Bayern.

Barcelona a ratat una dintre noile senzaţii ale fotbalului mondial. Alphonso Davies, cel care a debutat la seniori la 16 ani şi şapte luni, la Vancouver, este unul dintre tinerii fotbalişti cu un potenţial foarte mare de creştere. Înainte să semneze cu Bayern, Davies putea ajunge să joace la FC Barcelona, scrie Mundo Deportivo, care notează faptul că scouterii catalanilor l-au urmărit pe live în Canada, iar agentul său chiar a negociat un potenţial transfer cu FC Barcelona.

În cele din urmă,totuşi, Bayern a plătit 10 milioane de euro pentru aducerea lui Alphonso Davies şi acesta a sfârşit prin a ajunge la Munchen. Barcelona a oferit opt milioane de euro pentru Davies, care era dorit în acea vreme pentru echipa a doua a catalanilor. Alphonso Davies a fost adus la Bayern în ianuarie 2019.

Davies a debutat la Vacouver la vârsta de 16 ani, şapte luni şi două zile, iar Barcelona a fost atrasă de calităţile sale: forţă şi viteză de excepţie. Liverpool, PSV, cele două echipe din Manchester, PSG şi Real Madrid au fost interesate de fotbalistul care a semnat în cele din urmă cu Bayern.



La Bayern, Davies i-a luat locul în echipa lui David Alaba, iar nouvenitul Lucas Hernandez, care bavarezii au plătit 80 de milioane de euro, a fost mutat în centrul defensivei pentru ca Alphonso Davies să aibă loc să joace, pentru a creşte.

Afla mai multe despre: fc barcelonaalphonso daviesbayerntransfer 

viewscnt
Articole similare