Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl transferă pe singurul fotbalist de la Manchester City care a jucat în semifinalele Ligii Campionilor! Ronald Koeman îl vrea pe Camp Nou

Barcelona îl transferă pe singurul fotbalist de la Manchester City care a jucat în semifinalele Ligii Campionilor! Ronald Koeman îl vrea pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman (57 de ani) i-a găsit înlocuitor lui Jordi Alba (31 de ani), fotbalist trecut pe lista plecărilor după umilinţa cu Bayern din Liga Campionilor. Catalanii îl vor pe Angelino (23 de ani), jucător pe care Manchester City l-a trimis sub formă de împrumut în Germania, la RB Leipzig, şi care a jucat în semifinalele Ligii Campionilor, fază superioadă celei în care au ajuns City şi Barcelona.

Angelino e pe lista lui Koeman, pe care olandezul a înaintat-o şefilor pentru o reîmprospătare a echipei considerate îmbătrânite. Deşi Jordi Alba are doar 31 de ani şi, teoretic, mai poat juca cel puţin doi ani la un nivel foarte bun, acesta a fost anunţat că trebuie să-şi caute echipă, iar Barcelona i-a găsit deja înlocuitor.

Concret, Barcelona tatonează "pista" Angelino la cererea noului antrenor, Ronald Koeman, iar potrivit jurnalistului Sam Lee, de la The Athletic. Acesta aparţine de Manchester City, chiar dacă a jucat la Leipzig în ultima jumătate de sezon, iar "cetăţenii" vor 30 de milioane de euro în schimbul său, echivalentul clauzei pe care au trecut-o în contractul de împrumut semnat cu nemţii de la RB Leipzig. Şi Leipzig îl poate cumpăra pe Angelino dacă se hotărăşte că vrea să-l achiziţioneze definitiv pe fundaşul stânga spaniol.

Manchester City şi Barcelona s-au oprit ambele în sferturile Ligii Campionilor, fiind eliminate de Lyon (1-3) şi Bayern (2-8).

Crescut la Manchester City, după ce a fost cumpărat încă de tânăr de la Deportivo La Coruna, Angelino a petrecut ultimele opt luni la Leipzig, club pentru care a strâns 19 meciuri, un gol şi cinci pase de gol. New York City, Girona, Mallorca, NAC Breda şi PSV Eindhoven sunt echipele pe la care City l-a mai împrumutat, de-a lungul timpului, pe Angelino.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Angelino, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: angelinofc barcelonamanchester citytransfermarkt 

viewscnt
Articole similare