Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona încearcă imposibilul dacă-l ratează pe Haaland! Transfer-bombă pe Camp Nou

Barcelona încearcă imposibilul dacă-l ratează pe Haaland! Transfer-bombă pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Robert Lewandowski (33 de ani), atacantul letal al lui Bayern Munchen, a intrat pe lista de transferuri a Barcelonei. Polonezul e varianta de back-up a catalanilor în cazul în care Erling Haaland nu ajunge pe Camp Nou, iar gruparea blaugrana poate profita de faptul că acesta mai are contract doar până în 2023.

Barcelona încearcă imposibilul dacă-l ratează pe Haaland! Transfer-bombă pe Camp Nou

Perioada de transferuri din vara lui 2022 va fi una extrem de agitată pe Camp Nou, cu ambiţii mari din partea şefilor clubului. Erling Haaland e prioritate absolută pentru echipa catalană, însă în cazul în care Barcelona ratează transferul norvegianului îşi va muta atenţia spre Robert Lewandowski.

Sport scrie despre intenţia Barcelonei de a încerca imposibilul şi să-l aducă pe Lewandowski de la Bayern, în cazul în care transferul lui Erling Haaland va eşua. Sursa citată scrie că Barcelona urmăreşte atent situaţia lui Lewandowski la Bayern, polonezul având contract cu bavarezii până în vara lui 2023.

Robert Lewandowski e unul dintre cei mai in formă atancaţi din Europa în ultimii ani, având multe goluri marcate şi performanţe reuşite alături de Bayern. În ciuda faptului că Lewandowski rămâne fără contract peste un an, Bayern nu a început negocierile cu agentul fotbalistului din Polonia.

Barcelona ar putea profita că Lewandowski mai are doar un an de contract cu Bayern şi să-l transfere gratis pe jucătorul care a marcat 42 de goluri în 35 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon şi are în cont şi patru pase de gol.

  • 50 de milioane ed euro este cota de piaţă a lui Robert Lewandowski în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: robert lewandowskitransferbarcelonalovitura 

viewscnt
Articole similare