Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona încearcă imposibilul! Informaţia care poate declanşa un război cu Liverpool: peste "trădarea" lui Coutinho

Barcelona încearcă imposibilul! Informaţia care poate declanşa un război cu Liverpool: peste "trădarea" lui Coutinho

Campionate

Comentarii

Cotidianul spaniol As anunţă astăzi că starul lui Liverpool, egipteanul Mohamed Salah, a fost "oferit" Barcelonei de agenţii săi şi ar putea deveni o variantă pentru clubul catalan, în cazul în care transferul lui Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid, nu se va materializa.

  • Jurnaliştii de la "AS"  susţin că au existat deja mai multe întalniri între agenţii egipteanului şi reprezentanţii Barcelonei.

Egipteanul a fost numit cel mai bun jucător din Premier League în sezonul recent încheiat, în care a marcat 32 de goluri pentru Liverpool.

Salah a avut un parcurs fenomenal şi în Liga Campionilor, unde a ajutat-o pe Liverpool să ajungă până în finală cu cele 10 goluri marcate. În plus, el a calificat Egiptul la Cupa Mondială şi va fi steaua "Faraonilor" din Rusia, în ciuda faptului că vine după o accidentare la umăr.

Ca şi în cazul tuturor vedetelor sale, clubul Liverpool este dispus să îl  vândă pe Salah, însă numai pentru suma corectă. Totuşi, plecarea lui Salah la Barcelona ar fi greu de acceptat de clubul englez şi de fanii "cormoranilor", în condiţiile în care brazilianul Philippe Coutinho a ajuns pe Camp Nou după un scandal imens şi după ce şi-a forţat practic clubul să-l vândă. "Trădarea" lui Coutinho face astfel greu realizabil transferul lui Salah în acest moment, mai ales că egipteanul l-a făcut rapid uitat pe brazilian pe Anfield şi este favoritul fanilor.


 

Afla mai multe despre: coutinhosalahtransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare