Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona încearcă o mutare de senzaţie! Fotbalistul dorit lângă Messi pe Camp Nou, pus în capul listei de transferuri

Barcelona încearcă o mutare de senzaţie! Fotbalistul dorit lângă Messi pe Camp Nou, pus în capul listei de transferuri

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona plănuieşte transferul încă unui "wonderkid" din LaLiga, pe modelul pe care a fost adus Pedri (18 ani) de la Las Palmas.

Eric Garcia şi el! Barcelona l-a pus în capul listei de transferuri pe fotbalistul dorit lângă Messi pe Camp Nou

Directoul sportiv al catalanilor, Ramon Planes, l-a pus în capul listei de transferuri pe Bryan Gil (19 ani), "perla" Sevillei. Andaluzii l-au împrumutat la Eibar în acest sezon, pentru a creşte şi a prinde experienţă într-unul dintre cele mai puternice campionate din Europa.

De la venirea lui Ronald Koeman pe Camp Nou, Barcelona a intrat într-un schimb de generaţii şi a promovat tineri precum Pedri, Ansu Fati, Ronald Araujo sau Sergino Dest, însă i-a adus în prim-plan şi pe mai experimentaţii De Jong şi Dembele (ambii 23 de ani). Acum, formaţia de pe Camp Nou are în plan un nou transfer U21, după ce l-a acontat deja pe Eric Garcia (20 de ani), fundaş crescut în La Masia, dar care va veni de la Manchester City în vară.

Potrivit presei din Spania, Barcelona e gata să-l transfere pe Bryan Gil (19 ani), unul dintre cei mai talentaţi puşti din fotbalul spaniol al momentului. Crescut la Sevilla, acesta joacă la Eibar, sub formă de împrumut. Sursa citată scrie că Ramon Planes, directorul sportiv al catalanilor, îl are în capul listei de transferuri pe Bryan Gil.

Bryan Gil poate juca în ambele benzi ale atacului, cât şi în centru, dar postul său de bază e cel de atacant stânga. "Wonderkid-ul" spaniol a strâns 16 meciuri în acest sezon de LaLiga, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase decisive. În prezent, Bryan Gil e cotat la 15 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

  • 3 - trei selecţii a strâns Bryan Gil în naţionala de tineret a "La Roja"
  • 2 - două trofee are Bryan Gil în palmares până în acest moment, Europa League şi Campionatul European U19

Afla mai multe despre: fc barcelonatransferbryan gilsevillamessibarcelona transfer bryan gil 

viewscnt
Articole similare