Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona începe curăţenia după ruşinea istorică de la Liverpool! 10 "extratereştri" sunt OUT

Barcelona începe curăţenia după ruşinea istorică de la Liverpool! 10 "extratereştri" sunt OUT
Comentarii

FC Barcelona se va despărţi de mai mulţi jucători vara viitoare, după un nou sezon în care a ratat câştigarea Ligii Campionilor, informează presa spaniolă.

Umilinţa suferită pe Anfield nu rămâne fără urmări. Catalanii vor să reîmprospăteze lotul, astfel că în perioada următoare de mercato vor să renunţe la nu mai puţin de zece jucători. Barcelona l-a transferat deja pe Frenkie de Jong, dar plănuieşte mai multe schimbări, în încercarea de a schimba dinamica echipei.

Trei jucători sunt deja out, notează jurnaliştii spanioli. Este vorba despre Kevin Prince Boateng şi Jeison Murillo, care vor reveni la Sassuolo, respectiv Valencia, după ce au fost împrumutaţi timp de şase luni. Pe lângă cei doi, fundaşului belgian Thomas Vermaelen îi expiră contractul în vară şi catalanii nu îi vor prelungi contractul.

Un alt jucător care poate pleca de la Barcelona este portarul olandez Jasper Cillessen, care nu mai este dispus să mai fie rezervă încă un sezon, iar Barcelona i-a stabilit deja preţul de transfer: 30 de milioane de euro.

Un alt nume aflat pe lista neagră a Barcelonei este Philippe Coutinho, în schimbul căruia oficialii clubului de pe Camp Nou vor să obţină 100 de milioane de euro.

De Barcelona se pot despărţi şi doi fundaşi centrali. Samuel Umtiti, care şi-a pierdut locul de titular în faţa lui Clement Lenglet, din cauza numeroaselor accidentări, dar şi Jean Clair Todibo, pe care Barcelona vrea însă să îl împrumute.

Următorul pe listă este Malcom. Mijlocaşul ofensiv brazilian, transferat vara trecută de la Bordeaux pentru 41 de milioane de euro, nu a impresionat pe Camp Nou, iar catalanii vor să renunţe la el după doar un sezon, pentru 35 de milioane de euro.

Rakitic este şi el pe lista de transferuri, întrucât catalanii vor să îi facă loc în echipă lui Frenkie de Jong. Rafinha este un alt jucător considerat transferabil. Mijlocaşului central îi expiră contractul la finalul sezonului viitor, iar Barcelona vrea să îl vândă în vară, pentru a nu risca să-l piardă gratis.

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

În finală, Liverpool va întâlni Tottenham Hotspur, pe 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare