Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona interesată de ”diamantul Rusiei”. Transferul se poate face în iarnă

Barcelona interesată de ”diamantul Rusiei”. Transferul se poate face în iarnă

FC Barcelona

Comentarii

Presa internaţională anunţă că FC Barcelona este interesată de Arsen Zakharyan de la Dinamo Moscova.

FC Barcelona mizează din ce în ce mai des pe jucători tineri, de mare perspectivă. În această vară, catalanii l-au adus pe Yusuf Demir de la Rapid Vienna şi i-au promovat la prima echipă pe Inaki Pena şi Alex Collado. Vara trecută, catalanii i-au transferat pe Sergino Dest şi Francisco Trinaco, iar la prima echipă au fost urcaţi alţi tineri precum Riqui Puig, Ansu Fati, Ronald Araujo sau Oscar Mingueza.

RT anunţă că gruparea catalană vrea acum să-l transfere şi pe Arsen Zakharyan de la Dinamo Moscova, unul dintre cei mai talentaţi tineri din campionatul rus.

Cotat la 4 milioane de euro şi supranumit deja ”Diamantul Rusiei”, Arsen Zakharyan ar putea ajunge în iarnă la Barcelona, pentru 15 milioane de euro. Talentatul fotbalist rus este dorit şi de alte echipe din Europa, printre care Chelsea şi RB Leipzig.

Arsen Zakharyan a crescut la Dinamo Moscova, după ce a început fotbalul la Krylia Sovetov. Pentru gruparea din Capitala Rusiei are 4 goluri în 17 meciuri şi a atras atenţia cluburi din ligile cele mai importante ale Europei.

Afla mai multe despre: arsen zakharyan 

viewscnt
Articole similare