Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îşi caută fundaş central! Numele surprinzătoare de pe lista lui Valverde!

Barcelona îşi caută fundaş central! Numele surprinzătoare de pe lista lui Valverde!

Transferuri

Comentarii

Problemele cu care se confruntă Samuel Umtiti, accidentat la genunchiul stâng, i-au forţat pe oficialii catalani să se gândească mult mai repede la opţiunile pe care le pot avea în perioada de transferuri care începe pe 1 ianuarie.

Ernesto Valverde se confruntă cu probleme grave de lot. Rafinha, Umtiti, Suarez, Vermaelen, Roberto sau Cillessen sunt doar câţiva din jucătorii pe care antrenorul nu s-a putut baza la ultimul meci din LaLiga, cu Villareal. Compartimentul defensiv suferă cel mai mult în această perioadă, iar catalanii caută soluţii.

Oficialii clubului variază între două alternative: negocierea unui contract de numai 6 luni cu jucători trecuţi de prima tinereţe, dar cu experienţă sau promovarea unor jucători tineri, de perspectivă. Clubul caută un jucător care nu va avea nevoie de o perioadă îndelungată de adaptare şi care poate face faţă presiunii de la Barcelona.

Pe lista catalanilor se regăsesc nume precum Branislav Ivanovic (34 de ani), jucător la Zenit, Benedikt Howedes (30 de ani), jucătorul lui Lokomotiv Moscova, Jose Fonte (34 de ani), în prezent la Lille şi Adil Rami (32 de ani), jucător la Olympique de Marseille.

În ceea ce îi priveşte pe fundaşii tineri, Barcelona este interesată de Unai Núnez (Athletic Bilbao), Diego Llorente (Real Sociedad), Jorge Mere (Cologne), Milan Skriniar (Inter Milano), Leonardo Balerdi (Boca Juniors), Dayot Upamecano (Leipzig), Abdou Diallo (Borussia Dortmund) sau Andreas Christensen (Chelsea). Cumpărarea unuia dintre ei ar însemna o sumă mult mai mare investită de clubul catalan.

Djene Dakoman (Getafe) şi belgianul Toby Alderweireld, cel căruia îi expiră contractul cu Tottenham pe 30 iunie 2019, se regăsesc şi ei pe lista extinsă a Barcelonei.

Afla mai multe despre: barcelonafundaşcentralernesto valverdelistăproblemelotaccidentărirafinhaumtitisuarezvermaelenrobertobranislav ivanoviczenithowedesfontetottenhamgetafechelsea 

viewscnt
Articole similare