Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îşi ia "Gheată de Aur". Catalanii au găsit înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez! Ciro Immobile, dorit pe Camp Nou

Barcelona îşi ia "Gheată de Aur". Catalanii au găsit înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez! Ciro Immobile, dorit pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Ciro Immobile (30 de ani), fotbalistul lui Lazio şi Gheata de Aur a Europei în sezonul trecut, ar putea ajunge la FC Barcelona. Ronald Koeman l-a anunţat pe Luis Suarez (33 de ani) că nu intră în planurile sale, iar atacantul italian ar putea reprezenta o variantă foarte bună pentru ofensiva catalanilor, care va suferi dacă nu i se aduce un înlocuitoor pe măsură "Canibalului".

Lazio a făcut un sezon excelent în Serie A anul trecut şi datorită lui Immobile. Echipa din capitala Italiei a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor după mai bine de zece ani de absenţă de la "masa bogaţilor", dar golgheterul de pe Olimpico ar putea pleca în această vară. Gazzetta dello Sport scrie că Immobile a negociat prelungirea contractului cu Lazio, dar echipa italiană nu a putut satisface pretenţiile sale, astfel că acesta ar putea pleca.

Sursa citată mai notează faptul că, printre alte echipe, FC Barcelona şi ea interesată de a-l aduce pe Ciro Immobile, care a marcat nu mai puţin de 39 de goluri în sezonul trecut. Italianul şi-a trecut în cont şi opt pase de gol. Jurnaliştii din "Cizmă" scriu că Immobile ar costa-o pe Barcelona 50 de milioane de euro, mult mai puţin decât eventuala aducere a lui Lautaro Martinez (23 de ani), de la Inter.

În Spania, Ciro Immobile a mai jucat la FC Sevilla, în sezonul 2015-2016. În Andaluzia, atacantul italian nu a fost atât de eficient pe cât s-a dovedit la Lazio, în sezonul trecut. A marcat doar patru goluri şi a livrat o pasă de gol în 15 partide din toate competiţiile. Juventus sau Borussia Dortmund sunt alte echipe importante din CV-ul lui Ciro Immobile.

  • 2023 e anul în care expiră actualul contract dintre Immobile şi Lazio
  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ciro Immobile în prezent, potrivit transfermarkt.com

Luis Suarez, OUT de la FC Barcelona! Koeman renunţă la uruguayan

Jurnalistul Gianluca Di Marzio a postat, pe site-ul personal, că atacantul de 33 de ani este în negocieri cu Juventus Torino, unde ar putea face echipă în atac cu Cristiano Ronaldo. Imediat după numirea pe banca lui  FC Barcelona, Ronaldo Koeman l-a informat pe Luis Suarez că nu va face parte din planurile sale pentru noul sezon. Luis Suarez e al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona şi a fost transferat în 2014, de la Liverpool, pentru peste 80 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ciro immobiletransferfc barcelonalazio 

viewscnt
Articole similare