Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona l-a alungat, Suarez trădează! "Canibalul" negociază cu rivala din Madrid şi vrea să lupte împotriva catalanilor în noul sezon

Barcelona l-a alungat, Suarez trădează! "Canibalul" negociază cu rivala din Madrid şi vrea să lupte împotriva catalanilor în noul sezon

La Liga

Comentarii

Luis Suarez (33 de ani), atacantul Barcelonei, nu mai e dorit de Ronald Koeman în noul proiect de pe Camp Nou şi e nevoit să-şi caute o nouă echipă, iar Ateltico Madrid se pare că a intrat pe fir. Diego Simeone caută atacant, iar "Canibalul" ar fi pe gustul său, potrivit presei din Spania.

Diego Costa e la un pas să plece de la formaţia de pe Wanda Metropolitano, cu Beşiktaş pe urmele sale, iar Diego Simeone îşi caută alt vârf care să marcheze multe goluri. Luis Suarez este perceput drept un înlocuitor perfect şi, deşi se spunea că va ajunge la Juventus, Suarez e aproape de Atletico Madrid acum, potrivit Cuatro, care anunţă că marea problemă în calea transferului e salariul pe care-l are vârful de atac.

Suarez a stopat tratativele pentru transferul la Juventus, care îi oferea un salariu de 10 milioane de euro pe an, şi vrea să mai aştepte până se decide la ce echipă va juca în sezonul viitor. Asta după ce Ronald Koeman l-a anunţat că nu mai intră în planurile sale. Potrivit sursei citate, Luis Suarez vrea şi el la Atletico, preferând să rămână în LaLiga, iar cele două părţi negociază acum o eventuală mutare. Rămâne de văzut cum se vor înţelege în privinţa salariului, cu Suarez care câştigă 15 milioane de euro pe an la FC Barcelona.

Despre Atletico Madrid, ieri, s-a scris că îl vrea pe Edinson Cavani, colegul şi prietenul lui Suarez din naţionala Uruguayului. Perioada de mercato e deschisă până pe 5 octombrie în acest an, din cauza pandemiei de COVID-19, astfel că echipele mari au timp să-şi rezolve toate transferurile pe care le doresc.



Luis Suarez e al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 198 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: atletico madridluis suareztransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare