Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, la un pas de o super afacere: "Pot veni în iunie 2021!". Catalanii pun mână pe o "perlă" din Brazilia

Barcelona, la un pas de o super afacere: "Pot veni în iunie 2021!". Catalanii pun mână pe o "perlă" din Brazilia

FC Barcelona

Comentarii

Emerson (21 de ani), fotbalistul împrumutat de Barcelona la Betis Sevilla încă de anul trecut, va mai rămâne pe "Benito Villamarrin" pentru încă un sezon şi apoi, susţine el, va reveni pe Camp Nou. Brazilianul poate fi "noul Dani Alves" pentru catalani, care sunt în căutarea unui fundaş dreapta care să calce pe urmele sale.

Fundaşul e deţinut în coprorietate cu Betis, iar în legătură cu viitorul său s-au speculat mai multe variante, inclusiv că ar putea intra în operaţiunea transferului lui Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter. Emerson e sigur că va mai rămâne la Betis pentru încă un sezon, în ciuda speculaţiilor, iar apoi speră să facă pasul spre Barcelona.

"Pot merge la FC Barcelona în iunie 2021, dar până atunci rămân la Betis! Vreau să termin acest sezon, în primul rând, apoi vom discuta despre viitorul meu, ce voi face şi ce nu. Am contract cu Betis, sunt foarte fericit, vreau să continui aici! Când se va termina sezonul, voi discuta cu agentul meu, dar în principiu voi rămâne la Betis!", a spus Emerson, conform Mundo Deportivo.

Ca să-l readucă pe Emerson pe Camp Nou mai devreme de 2021, Barcelona va trebui să plătească şase milioane de euro celor de la Betis. În vara lui 2021, Emerson va costa nouă milioane de euro, conform înţelegerii făcute de cele două cluburi în momentul când l-au achiziţionat pe fundaşul dreapta.

Afla mai multe despre: emersonbarcelonabetistransfer 

viewscnt
Articole similare