Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, luată peste picior de fotbaliştii lui Bayern după eşecul din Liga Campionilor: ”Nici n-au văzut poarta noastră” + ”Puteam să înscriem mai mult”

Barcelona, luată peste picior de fotbaliştii lui Bayern după eşecul din Liga Campionilor: ”Nici n-au văzut poarta noastră” + ”Puteam să înscriem mai mult”
Comentarii

Barcelona a fost răpusă de Bayern, pe teren propriu, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, scor 0-3.

Barcelona a debutat pe Camp Nou în nou ediţie a Ligii Campionilor. Fără Messi pentru prima dată în ultimii 16 ani, formaţia catalană s-a făcut de râs şi a pierdut cu 0-3, deşi înfrângerea nu a părut atât de rea, mai ales în comparaţie cu eşecul din ultima întâlnire directă, scor 2-8.

Însă, adevăraul este că băieţii lui Ronald Koeman nu au jucat bine, neavând niciun şut pe poartă în întreaga partidă. Acesta a fost un record negativ pentru Barcelona, care nu a mai întâmpinat această situaţie niciodată în Champions League, de când se analizează statistica respectivă, adică din 2003. În plus, în toate competiţiile, în 2009 a fost ultima dată când catalanii nu au reuşit să trimită niciun şut pe poartă.

Prestaţia lui Bayern a fost una aproape perfectă, deşi şi bavarezii au arătat slăbiciuni pe alocuri. Însă, Lewandowski şi Muller au adus cu uşurinţă cele trei puncte înapoi la Munchen, iar diferenţa de clasă dintre cele două echipe, mai ales după plecarea lui Messi, a fost evidentă.

Barcelona, luată peste picior de fotbaliştii lui Bayern după eşecul din Liga Campionilor

În urma partidei, Kimmich, Muller şi Lewandowski au vorbit despre victoria obţinută. Dacă primul dintre aceştia a fost destul de modest, ceilalţi doi şi-au luat peste picior adversarii de marţi seara.

Ne-am intrat mai greu în ritm. Am comis şi noi greşeli, am pierdut uşor cam multe baloane. Dar cu trecerea timpului a fost din ce în ce mai bine, am pus stăpânire pe joc şi puteam da chiar mai multe goluri”, a declarat Kimmich.

Când câştigi pe Camp Nou este deja un mesaj clar pentru celelalte competitoare. Îmi place să joc aici. Puteam chiar să mai înscriem”, a adăugat Muller.

Am arătat din primul minut că am venit pe Camp Nou ca să câştigăm. Barcelona nici n-a văzut poarta noastră. Am învins, deci putem spune că a fost o seară perfectă”, a concluzionat Lewandowski

Afla mai multe despre: bayern munchenbarcelonabarca bayernthomas mullerjoshua kimmichrobert lewandowski 

viewscnt
Articole similare