Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona lucrează la transferul înlocuitorului lui Pique! Catalanii readuc pe Camp Nou "perla" pe care au cedat-o la Manchester City

Barcelona lucrează la transferul înlocuitorului lui Pique! Catalanii readuc pe Camp Nou "perla" pe care au cedat-o la Manchester City

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută să se întărească în zona centrală defensivă şi primul nume de pe lista catalanilor e cel al lui Eric Garcia (19 ani), fundaşul crescut în La Masia şi ajuns titular la Manchester City în finalul de sezon din Premier League. Repatrierea lui Garcia e o prioritate pentru stafful administrativ al clubului de pe Camp Nou.

În birourile de pe Camp Nou se lucrează la aducerea unui fundaş central tânăr care să ocupe, pe viitor, locul pe care Gerrard Pique (33 de ani) îl va lăsa liber. Eric Garcia este varianta pe care şefii Barcelonei o percep drept ideală, potrivit Sport. Sursa citată susţine că acum şefii caută soluţii să poată să-l readucă pe apărătorul crescut la celebra academie a clubului.

Potrivit celor de la Sport, Manchester City i-a dat voie lui Eric Garcia să-şi negocieze plecarea de la Manchester City. Fundaşul spaniol mai are contract doar un an de zile cu "Cetăţenii", iar Pep Guardiola a încercat să-l convingă să rămână cu o mărire considerabilă de salariu, dar "mirajul" catalan e prea mare pentru omul crescut la Barcelona.

Conducerea Barcelonei e conştientă că Manchester City va negocia trecerea lui Eric Garcia înapoi la FC Barcelona şi nu va accepta să-l piardă gratis pe fundaşul central adus în urmă cu doi ani. Contractul dintre Manchester City şi Eric Garcia expiră în vara lui 2021.



În altă ordine de idei, Barcelona are şi un "plan B", în cazul în care nu reuşeşte să-l transfer pe Eric Garcia în această vară. Pau Torres (23 de ani), fundaşul lui Villareal, e şi el pe lista catalanilor, însă prioritară este readucerea lui Eric Garcia pe Camp Nou, de la Manchester City.

Afla mai multe despre: eric garciatransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare