Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona lucrează să-i găsească o echipă lui Riqui Puig, fotbalist trecut pe linie moartă de Koeman! Unde poate ajunge mijlocaşul

Barcelona lucrează să-i găsească o echipă lui Riqui Puig, fotbalist trecut pe linie moartă de Koeman! Unde poate ajunge mijlocaşul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să-l trimită pe Riqui Puig (21 de ani), fotbalistul căruia Ronald Koeman i-a transmis că trebuie să plece pentru a juca mai mult, la Ajax. Nu este vorba despre un transfer definitiv, ci de un împrumut pentru un an de zile, potrivit presei din Spania.

Riqui Puig e unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti crescuţi de FC Barcelona în La Masia, dar nu are loc în proiectul lui Ronald Koeman de pe Camp Nou. Antrenorul olandez l-a anunţat pe Puig că ar fi mai bine pentru el să meargă la o altă echipă unde va avea şanse să joace mai mult, iar fotbalistul a fost foarte supărat.

Se pare că Barcelona lucrează şi la găsirea unei echipe pentru Riqui Puig. Mundo Deportivo scrie că şefii de pe Camp Nou se gândesc să-l trimită pe Puig la Ajax, unul dintre cluburile cu care au o relaţie foarte bună pe piaţa transferurilor. Nu este, însă, vorba despre un transfer defintiv, ci despre un împrumut pentru un an de zile, timp în care Puig să câştige experienţă şi să-şi îmbunătăţească jocul.

Riqui Puig, trecut pe lista neagră de Ronald Koeman

Riqui Puig (21 de ani), una dintre marile speranţe produse în ultima perioadă de La Masia, a fost anunţat de Ronald Koeman că nu contează pe el, susţine RAC1, principalul radio din Barcelona. Fotbalistul care a fost comparat foarte mult cu Lionel Messi a fost îndrumat de Koeman să îşi caute echipă.

Afla mai multe despre: riqui puigajaxfc barcelona 

viewscnt
Articole similare