Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona mai vrea un mijlocaş în locul lui Arthur, în afară de Pjanic. Catalanii transferă din Premier League

Barcelona mai vrea un mijlocaş în locul lui Arthur, în afară de Pjanic. Catalanii transferă din Premier League

FC Barcelona

Comentarii

Tanguy Ndombele (23 de ani) este fotbalistul pe care FC Barcelona îl vrea în locul lui Arthur (23 de ani), în afara lui Miralem Pjanic (30 de ani) de la Juventus. Fotbalistul lui Tottenham nu se înţelege deloc cu Jose Mourinho, antrenorul lui Spurs, şi l-a anunţat pe acesta că nu vrea să mai lucreze cu el, iar Barcelona a intrat pe fir.

Relaţia dintre Ndombele şi Mourinho s-a deteriorat definitiv şi se pare că Barcelona vrea să profite de situţia dintre jucător şi antrenor. Deşi fotbaliştii lui Tottenham au încercat să medieze conflictul TF1 şi L'Equipe scriu că Barcelona îl vrea pe Ndombele, care vrea nu doreşte să mai lucreze cu antrenorul lusitan.

Barcelona îl va vinde pe Arthur la Juventus, cu 80 de milioane de euro, şi îl va primi în schimb pe Miralem Pjanic. Dar, se pare, catalanii îl vor şi pe Ndombele. Şefii de pe Camp Nou negociază cu omologii de la Tottenham un împrumut pe două sezoane cu obligativitate de cumpărare definitivă a lui Tanguy Ndombele. Nu este prima dată când se vorbeşte despre interesul Barcelonei pentru Ndombele.

Catalanii au concurenţă în ceea ce priveşte transferul lui Ndombele. Thomas Tuchel îl vrea la PSG, însă Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, are alte ţinte, precum Sergej Milinkovic-Savic de la Lazio.

Afla mai multe despre: tanguy ndombelefc barcelona 

viewscnt
Articole similare